Tudtok ajánlani egy magán UH-t, ahol megnézik a babát, hogy minden rendben van e? (7 hetes kismama)
Budapest környékén, vagy Szigetszentmiklós környékén.
Volt ma egy nagyon minimális sárgás-barnás folyásom, a dokim ma nincsen, és hiába mentem el SZTK-ba, nem foglalkoztak velem.
Tud valaki jó ultrahangost? :) Köszönöm!
Szeretnék megnyugodni, hogy minden rendben van!
És még annyit ideírnátok, hogy mennyi a vizsgálat? :)
Mi az, hogy nem foglalkoztak veled??? Jó ég, milyen felelőtlen dokik ezek???
Én a Széll Kálmán tér melletti OPS rendelőben voltam 2 hete.
12000 a vizsgálat.
Ahova tartozom helyileg az SZTK-ban, ott ma nincs rendelés, csak legközelebb hétfőn.
Elmentem a legközelebbi SZTK-ba, azt mondták, hogy nem láthatnak el, várjam ki a körzetem szerinti rendelési időt, csak akkor mehetek, ha ömlik belőlem a vér. :( Undorító, ami itt folyik!!! Pedig nem kértem volna ingyen!
A dokim meg nincs ebben a két napban :(
Első vagyok
Ó szegény!!!!
Pedig mindenképpen meg kell nézetned magad, nekem azt mondta a dokim, barnás folyásnál irány a kórház.
Kórház nincs a közeledben, vagy ahova tartozol??
Ott ingyen is megcsinálják!
Megint én.
Ne ijedj meg, nem minden esetben jelent rosszat, de mindenképpen jobb, ha megnéznek!!!!!!
Jelentkezz utána, ha voltál valahol!!
A Délpesti (Jahn Ferenc) kórházhoz tartozom, de ott meg azért nem láttak el, mert azt mondta a betegfelvételnél a hölgy, hogy ide csak akkor jöhetek, ha van saját orvosom, időpontom, vagy beutalóm. Borzasztó, ami itt folyik!! :(
És utána küldött át Erzsébetre az SZTK-ba, ahol ezt mondták, hogy csak súlyos vérzés esetén látnak el!
Szia! II. kerület, Mammut mellett Szent Ferenc Egészségügyi Központ.
Szülészet-nőgyógyászat:
Dr. Kollár Zoltán (Rendel: Csütörtök 14-20.)
Én is hozzá járok, nagyon kedves, aranyos, felkészült orvos, helyben van nála ultrahang is, hívd fel őket, szerintem kapsz még hozzá időpontot! 06-1 / 316 1616
Az ultrahang 8000 és 10000 Ft között van, de megéri.
Remélem tudtam segíteni! :)
Tegnap délután volt a tisztasági betéten egy fél centis folt, meg ma reggel is, de tényleg nagyon pici maszat, és nagyon világosbarnás.
Most úgy néz ki elmúlt (kopp-kopp), csak sárgás folyásra utaló nagyon picike kis maszat van!
Köszönöm, nagyon aranyos vagy! :)
Akármelyik 4D uh szalonba elmész, megnéznek téged. Hívj fel párat, hogy adjanak mielőbbi időpontot. Ha nem kérsz dvd-t és képeket, és nem kéred, hogy 4D legyen, hanem csak 2D, akkor 6-7ezer egy ilyen vizsgálat!
Drukkolok!
Sziasztok!
Köszönöm a kedves szavakat!
Felhívtam sok ultrahangos helyet, de nagyon későre tudnak csak időpontot, a savoya parknál adtak egyedül jövő vasárnapra, azaz 27-re. Bízom benne, hogy addig nem lesz semmi baj, és akkor legalább megnyugszom, hogy jól van a babám. Persze, ha még esetleg holnap is lesz pici barnázás, akkor mindenféle telefonálás nélkül, acélos léptekkel bemegyek a dokimhoz!
Most mindenesetre elmúlt, csak pici halvány sárgás van, de az eddig is volt 1-1 nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!