Hányszor kell minimum megjelenni terhesség alatt az orvosnál, és hányszor a védőnőnél?
Összesen minimum 4 alkalommal.
Ha védőnőhöz is akarsz menni, akkor minimum 5.
Miért a védőnő nem kötelező? Nekem az orvos mondta, hogy menjek terhesgondozásra. És a védőnő intéz minden beutalót az orvosnál.
Igaz nem szeretem, mert pletykás és mindent kikürtöl, nem lehet neki semmit mondani.
Nem szoktad megkérdezni az orvostól, hogy mikor találkoztok legközelebb?
Furcsa nekem ez a kérdés, mi mindig megbeszéltük eddig.
Szia. A védőnőhöz azért kell járni, mert akkor szülést követően kapsz a gyerkőc után egy egyszeri támogatást nem tudom pontosan mennyit, de azt hiszem olyan 50.000-60.000 ft. Egyébként meg nem kell olyan sűrűn látogatni. A fontosabb vizsgálatok után kell menni az eredménnyel és ő azt felvezeti a várandós kis könyvedbe (havonta 1). azt hiszem összesen 9 pecsétnek kell meglennie,de ez orvos+védőnő. Ha nincs védőnői pecséted nem kapsz támogatást. Egyébként én nagyon szeretem, mert ő nézi pl a kicsi szívhangját és mindig megyünk apával, hogy hallhassuk a picurit.
24+3 hkm
Nem, nem vagy köteles védőnőhöz menni.
Nekem pl. az összes beutalót az orvosom állítja ki.
És nem kell védőnő az egyszeri anyasági támogatáshoz sem, az akkor is járhat, ha lemondasz a védőnői szolgálatról, ugyanis nem a védőnő a feltétele, hanem az, hogy 4 alkalommal megjelenj terhesgondozáson. És ebbe a doki is ugyanúgy beletartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!