Terhesség előtt nem ittam túl gyakran Coca Colát, de most szinte naponta iszom minimum fél iltert. Nagyon ártalmas a Bébikének?
Hááát,nem túl jó dolog.
1,Teli van cukorral,és ilyenkor úgyis mind hízun veszettül.
2,A fent említett kálciumos balhé.
3,Nem tudom,h mi van benne,de az én gyomrom eléggé érzékeny a műanyag dolgokra,a 1-2 deci kólától órákig fáj,utána meg úgy kivagyok száradva,mintha egy átmulatott este után kelnék fel.
Amúgy tényleg az lenne a jó,ha talánlnál helyette valami mást,amiben megvan mindaz,amit kívánsz,de nem cola.Meghízni meg egy dobostortától is megtudsz,nem kell ahhoz kóla:):):):)
Kellemes babázást!
Csatlakozom az előttem szólókhoz,és hozzáteszek még valamit.
Két barátnőm ivott a terhessége alatt végig sok colát,mindkettőnek elég eleven csemetéje született.A doki azt mondta,hogy a sok koffein miatt,szerintem ha lecsökkented az adagot,nem lesz baj.
szia!
én is nagyon kívántam a colát terheség alatt,de próbáltam minimálisra csökkenteni.
inkább csak a hideg szénsavasat kívántam mert égett a gyomrom.
tényleg nagyon kivonja a kalciumot a csontokból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!