Nifty teszt -van itt vki akkor akivel hasonló történt, hogy nem volt elég magzati DNS az anyai vérben?
12+0- n voltam a vértelen, ma jött meg az eredmény, hogy nem volt elég magzati DNS a véremben
Volt köztetek olyan akivel ugyanez történt? ha igen, akkor a 2. vérvétel eredményes lett?
fogalmam sincs mit csináljak, lehet el kéne mennem inkább CVS-re.
Istenhegyiben csináltattam kb. A 13. héten a "12. Heti" vizsgálattal egybekötve és 6 nap alatt volt meg az eredménye.
Szabad magzati dns aránya 16,91% volt. Esetleg nézd meg neked mennyit írt, lehet csak icipicivel voltál a szükséges alatt. Én is megijednék azért, de az orvos véleményére hagyatkozz.
Prena tesztet csinaltattam
12+4 napon 9%magzati DNS volt a vénember és megtudták csinálni a tesztet.
Én is pont a 13. héten voltam az Istenhegyin genetikai ultrahangon, de előtte szerettem volna a vérvételt elintézni az előzmények miatt. Úgy gondoltam, hogy megcsináltatom Veszprémben korábban, de most már nagyon megbántam ezt a döntést.
Nektek egyébként hol vették le a vért?
Nálam a Medicover Klinikán, de valami nagyon furcsa történt. Tegnap a call centeres azt mondta, hogy azért nem tudják ma megismételni a vérvételt, mert egy speciális szűrő kitet kell Veszprémbe eljuttatni, és a futár csak hétfőre szállítja ki. Az előző vérvételnél viszont semmilyen kitet nem használtak; simán EDTA-s csőbe vették le a vért, amelyekből több is ott volt az asztalon.
Akinek nem volt elég a magzati DNS, ti kaptatok valamilyen laborjelentést erről?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!