Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Nifty teszt -van itt vki...

Nifty teszt -van itt vki akkor akivel hasonló történt, hogy nem volt elég magzati DNS az anyai vérben?

Figyelt kérdés

12+0- n voltam a vértelen, ma jött meg az eredmény, hogy nem volt elég magzati DNS a véremben

Volt köztetek olyan akivel ugyanez történt? ha igen, akkor a 2. vérvétel eredményes lett?

fogalmam sincs mit csináljak, lehet el kéne mennem inkább CVS-re.

tegnapelőtt 15:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
A magzati dns mennyisége csak annyit jelent, hogy nem tartalmazta a megfelelő %nyit a véred ahhoz, hogy megvizsgálhassák. Ez nem azt jelenti, hogy beteg a baba. Csupán annyit, hogy le kell venni újra a vért és megnézik abból. Valószínűleg most már többet tartalmaz. Amúgy a tájékoztató is leírna hány % kell és ismétlik, ha nincs annyi.
tegnapelőtt 16:17
 2/13 A kérdező kommentje:

Köszi választ

Igen, hétfőn leveszik, csak tartok attól, hogy esetleg megint nem lesz elegendő magzati DNS a vérben, aztán az idő meg csak telik.:(

tegnapelőtt 16:26
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Hány hetes leszel akkor? Ultrahangon találtak bármi eltérést?
tegnapelőtt 16:36
 4/13 A kérdező kommentje:

Hétfőn 14 hetes leszek.

Ultrahangon nem talált semmit,de nem vagyok nyugodt mert volt már egy terhességem ahol beigazolódott a 21-es triszómia. Akkor is látható volt az orrcsont, NT 2,5mm volt, most is van orrcsont es 2,3mm nyakiredő. Tegnap voltam UH-n, azt hittem mára Nifty-nek is lesz eredménye. Történtek miatt vagyok para, nehogy ismétlődjön a kromoszóma rendellenesség.

tegnapelőtt 16:44
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy 2x is megismétlődjön nagyon nagyon nagyon ritka. Szinte biztos, hogy nincsen semmi gond. Hétfőn ha leveszik a niftyt akkor valószínűleg még a héten lesz is eredménye. Szurkolok, de minden rendben lesz.
tegnapelőtt 16:55
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
Ki kuldott ilyen koran? Nalunk Pecsen mondtak,hogy minel kesobb a 20.het fele kell menmi, mert ha koran mesz,nem lesz eleg magzati dns a mintahoz. Mondjuk ha beteg akkor sokkal rosszabb, mert meg kell szulni 18.het utan,elotte meg csak mutet lenne :(
tegnapelőtt 17:59
 7/13 A kérdező kommentje:

Nőgyógyászat küldött, illetve a Nifty is leírja, hogy 10.hettol levehető.

Hát,nekem már a 15.heten is meg kellett szülni a SOTE-n másfél éve, ott nekem azt mondták 13.heten után ez a protokoll.

tegnapelőtt 18:07
 8/13 anonim ***** válasza:
Oh nem tudtam. 18.hetet mondtak kb 5 eve. Lehet valtozott.
tegnapelőtt 18:37
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi a 12 hetes genetikai ultrahangon vetettük le. De 13+0 napon volt elsővel és másodikkal is az ultrahang. Így 14. Héten jött meg az eredmény. Nem tudom hol vetetted le, de ha az Istenhegyiben nekem ott konkrétan 5 nap volt az eredmény. Nagyon gyorsak voltak. Mondjuk pont szállítási napon voltunk.
tegnapelőtt 21:19
 10/13 anonim ***** válasza:
Nekem ez volt a fiamnál. A második eredmény is ezzel jött vissza. Én bevállaltam utána az amniot genetikus javaslatára. Szerencsére nem találtak semmit. Nem tudták megmondani az okát. Annyit mondtak, hogy ez ritka, de előfordul
tegnap 03:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!