A magzati dns mennyisége csak annyit jelent, hogy nem tartalmazta a megfelelő %nyit a véred ahhoz, hogy megvizsgálhassák. Ez nem azt jelenti, hogy beteg a baba. Csupán annyit, hogy le kell venni újra a vért és megnézik abból. Valószínűleg most már többet tartalmaz. Amúgy a tájékoztató is leírna hány % kell és ismétlik, ha nincs annyi.
tegnapelőtt 16:17
2/13 A kérdező kommentje:
Köszi választ
Igen, hétfőn leveszik, csak tartok attól, hogy esetleg megint nem lesz elegendő magzati DNS a vérben, aztán az idő meg csak telik.:(
tegnapelőtt 16:26
3/13 anonim válasza:
Hány hetes leszel akkor? Ultrahangon találtak bármi eltérést?
tegnapelőtt 16:36
4/13 A kérdező kommentje:
Hétfőn 14 hetes leszek.
Ultrahangon nem talált semmit,de nem vagyok nyugodt mert volt már egy terhességem ahol beigazolódott a 21-es triszómia. Akkor is látható volt az orrcsont, NT 2,5mm volt, most is van orrcsont es 2,3mm nyakiredő. Tegnap voltam UH-n, azt hittem mára Nifty-nek is lesz eredménye. Történtek miatt vagyok para, nehogy ismétlődjön a kromoszóma rendellenesség.
tegnapelőtt 16:44
5/13 anonim válasza:
Az, hogy 2x is megismétlődjön nagyon nagyon nagyon ritka. Szinte biztos, hogy nincsen semmi gond. Hétfőn ha leveszik a niftyt akkor valószínűleg még a héten lesz is eredménye. Szurkolok, de minden rendben lesz.
tegnapelőtt 16:55
6/13 anonim válasza:
Ki kuldott ilyen koran? Nalunk Pecsen mondtak,hogy minel kesobb a 20.het fele kell menmi, mert ha koran mesz,nem lesz eleg magzati dns a mintahoz. Mondjuk ha beteg akkor sokkal rosszabb, mert meg kell szulni 18.het utan,elotte meg csak mutet lenne :(
tegnapelőtt 17:59
7/13 A kérdező kommentje:
Nőgyógyászat küldött, illetve a Nifty is leírja, hogy 10.hettol levehető.
Hát,nekem már a 15.heten is meg kellett szülni a SOTE-n másfél éve, ott nekem azt mondták 13.heten után ez a protokoll.
tegnapelőtt 18:07
8/13 anonim válasza:
Oh nem tudtam. 18.hetet mondtak kb 5 eve. Lehet valtozott.
tegnapelőtt 18:37
9/13 anonim válasza:
Mi a 12 hetes genetikai ultrahangon vetettük le. De 13+0 napon volt elsővel és másodikkal is az ultrahang. Így 14. Héten jött meg az eredmény. Nem tudom hol vetetted le, de ha az Istenhegyiben nekem ott konkrétan 5 nap volt az eredmény. Nagyon gyorsak voltak. Mondjuk pont szállítási napon voltunk.
tegnapelőtt 21:19
10/13 anonim válasza:
Nekem ez volt a fiamnál. A második eredmény is ezzel jött vissza. Én bevállaltam utána az amniot genetikus javaslatára. Szerencsére nem találtak semmit. Nem tudták megmondani az okát. Annyit mondtak, hogy ez ritka, de előfordul
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!