Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Mikor nézik a méhszáj állapotát?

Mikor nézik a méhszáj állapotát?

Figyelt kérdés

Milyen gyakran nézik és először mikor? Nekem még nem néztek (19 hetes vagyok), de államiba járok terhesgondozásra, gondolom ott nem veszik valami komolyan sajnos...

Hallottam, hogy megoszlanak róla a vélemények, hogy jó vagy rossz sokat nézegetni, de azért valamikor csak meg kell nézni, hogy zárt-e, nem?

Fürdőzés miatt kérdezem. A védőnőm azt mondta, természetes vizekbe és itthoni medencébe bele lehet menni, de gondolom csak akkor, ha zárt a méhszáj.

Vagy nem néznek hülyének, ha csak ez miatt elmegyek magánba valahova?

jún. 24. 20:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

2 terhességem volt.

Elsőnél csak a szülésnél nézték

Másodiknál vérzés miatt 17 hetesen be kellett mennem, akkor megállapították, 1 ujjnyira nyitva vagyok.

Ennek ellenére szülésnél nézték legközelebb.

jún. 25. 08:26
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem minden második látogatásnál nézte. (Magán)
jún. 25. 11:03
 13/16 A kérdező kommentje:
És amúgy addig inkább ne menjek semmilyen vízbe, amíg nem tudom, hogy zárt-e?
jún. 25. 12:13
 14/16 anonim ***** válasza:
Tengervízbe szabad, másba én amúgy se mennék
jún. 25. 12:42
 15/16 anonim ***** válasza:

Update: Ahogy írtam, ma voltam dokinál. Ma se nézett. Mondjuk nem is bántam. Még 36 hetesen megyek hozzá streptococcus kenetvételre. Akkor nem tudom, nézi-e, de az már ugyan mindegy.

Én amúgy tervezem, ha nem lesz probléma(pl.vérzés vagy bármi),akkor természetes vízbe megyek 1x vagy 2x hüvely tapasszal. Nem csodaszer, de nyugodtabb vagyok úgy.

jún. 25. 13:06
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem 11 hetesen nézték először annyit tudni kell hogy 2 vetélésen vagyok túl és ennél a picinél is több bevérzésem volt.
aug. 7. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!