Mikor nézik a méhszáj állapotát?
Milyen gyakran nézik és először mikor? Nekem még nem néztek (19 hetes vagyok), de államiba járok terhesgondozásra, gondolom ott nem veszik valami komolyan sajnos...
Hallottam, hogy megoszlanak róla a vélemények, hogy jó vagy rossz sokat nézegetni, de azért valamikor csak meg kell nézni, hogy zárt-e, nem?
Fürdőzés miatt kérdezem. A védőnőm azt mondta, természetes vizekbe és itthoni medencébe bele lehet menni, de gondolom csak akkor, ha zárt a méhszáj.
Vagy nem néznek hülyének, ha csak ez miatt elmegyek magánba valahova?
2 terhességem volt.
Elsőnél csak a szülésnél nézték
Másodiknál vérzés miatt 17 hetesen be kellett mennem, akkor megállapították, 1 ujjnyira nyitva vagyok.
Ennek ellenére szülésnél nézték legközelebb.
Update: Ahogy írtam, ma voltam dokinál. Ma se nézett. Mondjuk nem is bántam. Még 36 hetesen megyek hozzá streptococcus kenetvételre. Akkor nem tudom, nézi-e, de az már ugyan mindegy.
Én amúgy tervezem, ha nem lesz probléma(pl.vérzés vagy bármi),akkor természetes vízbe megyek 1x vagy 2x hüvely tapasszal. Nem csodaszer, de nyugodtabb vagyok úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!