Méhszáj állapota?
Figyelt kérdés
Dpo 9.napján vagyok a méhszáj lent a hőmérsékletem magasan.ez már menstruáció vagy még lehet esetleg pozitív teszt?volt valakinek ilyen????
Negatív hozzászólást NEM KÉREK!!!!!!!
2021. aug. 16. 10:37
1/10 anonim válasza:
Ugye nem dugdosod fel a kezed oda? :/
2/10 anonim válasza:
1es nem tudom mi a gond az önvizsgálattal.
Gondolom azt nem tartod undorítónak, mikor a párod a farkát "dugdossa oda".
3/10 anonim válasza:
Nem undorító, hanem fertőzésveszélyes és felsértheti a méhszájat. De nekem végülis mindegy, nem én akarok veszélyeztetett terhes lenni vérzéssel...
4/10 A kérdező kommentje:
Negatív hozzá szólást NEM KÉREK???
Nyilván az más ha férfiak keze,farka és esetenként különböző játékszerek,tampon,aplikátor is jár arra. Csak a saját kezünk lehet fertő!
2021. aug. 16. 11:18
5/10 anonim válasza:
A körmöd éles és koszos, legalábbis nem tudod annyira tisztán tartani alatta, amennyire kellene.
6/10 anonim válasza:
Mi a negatív abban,ha valaki nem tartja jó ötletnek ha nyulkálsz magadnak fel? Akkor nyúlkálj baszki
7/10 A kérdező kommentje:
Még mindig nem kértem negatív hozzá szólást🤣🤣🤣
Nem nagyon értitek meg!
Oda nyulkál mindenki ahova szeretne!!!!
2021. aug. 16. 12:08
8/10 anonim válasza:
Hiába nem kérsz ,erre mit lehet írni? Késik már? Nem! Akkor mit pattogsz?! Idióta
9/10 anonim válasza:
A te tested oké. Csak tudod az a baj, hogy a buta kislányok az ilyen idióta felnőttektől vesznek példát. Felrediagnosztizálják magukat majd nem tudnak abortuszra menni idejében mert azt hitték a méhszájukról hogy nem terhesek. Ilyet jobb az orvosra bízni. És 9.dpo-n még semmi sincs, mert ez egy premenstruációs időszak. A tünetek csak a kimaradt menzesz után lesznek. És még ilyen butáknak áll feljebb. Jobb ha nem szülsz anyám...
10/10 anonim válasza:
Amúgy az utolsó válaszolónak mi baja van? :O fogyatékos:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!