Leírná nekem valaki, hogyan változik a méhszáj állapota egy cikluson belül, illetve ha sikertelen vagy sikeres lett a megtermékenyülés?
Figyelt kérdés
Köszönöm!2013. júl. 15. 20:36
1/4 anonim válasza:
Én annyit tudok, hogy ha peteérésed van akkor ilyen nyákos érzésed lesz a méhszájadnál, én próbáltam és tényleg :)
2/4 anonim válasza:
Ezen a linken egy 25 éves nő méhszája van lefényképezve egy ciklus alatt, minden nap. Amikor menstruál, akkor is.
Ha érzékeny vagy, ne nyisd meg, felkavaró képek lehetnek.
Megtudod nézni, hogy peteérés környékén kinyílik a méhszáj, ha sikerült a megtermékenyítés, a méhszáj fent marad.
3/4 anonim válasza:
megtermékenyülés esetén fenn lesz, zárt, és kemény. Többségében. De persze nem szentírás.
4/4 anonim válasza:
Nekem volt már mindenféle, de baba sehol. Hiába nem értem el a kemény mehszajat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!