A méhszáj állásából meg lehet állapítani hogy sikerült-e a baba?
Figyelt kérdés
Itt olvastam valamikor. Nekem tegnap volt a nem várt napja. Nem jött még meg, de megvizsgáltam magam, és teljesen lent van, épp hogy benyúltam már éreztem is. Akkor már tuti hogy nincs baba és meg fog jönni?2013. júl. 7. 11:33
1/4 anonim válasza:
Igen,meglehet, a doki is meg tudja állapítani kézi vizsgálatból is! Ha ennyire lent van szerintem nem vagy terhes,de ha babát szeretnél,inkább ne vizsgált magad,nehogy véletlenül valami fertőzést elkap,főleg ha terhesen vizsgálod magad!!!
2/4 A kérdező kommentje:
Most az egyszer néztem meg múltkor olvastam itt :) Köszi a választ :) majd legközelebb sikerül, kistesóval próbálkozunk :)
2013. júl. 7. 15:00
3/4 anonim válasza:
Szerintem a terehességi tesz sokkal megbízhatóbb, mint hogy magadnak tapogatod. Lehet, hogy egy dokinak mond valamit a látvány (bár én még nem hallottam róla), de neked biztosan nem.
4/4 anonim válasza:
én a honap minden napjan erezem.... ez butasag. barátnőm mult honapban pozitivat tesztelt es terhes, pedig lent volt neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!