Aki csinál magának méhszájvizsgálatot (természetes alapos kéz-és körömfertőtlenítés után), az mit érzett mensi előtt? Olyat kérdezek, aki babás lett? Más volt a méhszája, mint az előző ciklusban, amikor megjött?
Nekem pl múlt hónapban már mensi előtt 4 nappal puhább lett, és lejjebb szállt, most is 4 nappal vagyok mensi előtt, és még mindig kemény. (le is kopogom) Aki babás volt, az mit tapasztalt pár nappal a mensi előtt?
(kérlek ne hurrogjatok le, alapos kéz-és körömfertőtlenítés után tapintom ki)
Tudom, hogy leírtad, de ezzel több kárt okozol....
Nem egyszerűbb a teszt? Tényleg nem hiszem el. Még a nőgyógyász is akkor csinál ilyen vizsgálatot a terhesség alatt, ha indokolt, normális esetben a 22-23 hét előtt nem is. Akkor is leírom: felelőtlenség piszkálni a méhszájat.
A nődoki bármikor beléd turkál, a párod pénisze verdesi a méhszájat minden sex alkalmával ne gyertek már ezzel hogy veszélyes finoman kitapintani a méhszájat... ugyan...
Persze a megfelelő kézmosás pontos előtte, de szerintem ezt nem kell magyarázni. Aki meg szeretné ismerni a testét és babára vágyik annak ezt fontos megtanulni. És épp csak a hegyét kell kitapintani, nem buzerálni. Aki ezt leszólja az ne ide írkáljon mert fogalma sincs a dolgokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!