Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tojásos hajmosás után természe...

Tojásos hajmosás után természetes hogy a tojás szaga benne marad a hajamban nagyon alapos öblítés ellenére is?

Figyelt kérdés
2011. szept. 17. 14:13
 1/7 anonim ***** válasza:

Én tojásos hajpakolást szoktam a hajamra tenni, és vízzel rendesen kiöblítem. Egy ideig én is érzem rajta a tojás szagot (amíg megszárad), de később elmúlik.

Szóval, szerintem nekem is elfog múlni. :)

2011. szept. 17. 14:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Ecettel öblítsd le (de előtte hígítsd fel vízzel), fényes lesz a hajad, és nem lesz ecetszagú sem.
2011. szept. 17. 19:48
 3/7 anonim válasza:
mosd meg utána kevés balzsammal sejmes lesz tőle a hajad és a tojás illatát is elveszi :)
2011. szept. 19. 11:38
 4/7 A kérdező kommentje:
Én saját magamon nem érzem a tojás szagot, de megszagoltattam Anyukámmal, és azt mondta hogy nagyon kellemetlen, enyhén büdösbe hajló szaga van, pedig én is kiöblítem vízzel és csalánfőzettel. A hajam fényes, tiszta, csak éppen kellemetlen szagú, pedig tegnap előtt mostam, akkor már el kellett volna múlnia.
2011. szept. 19. 16:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Záptojás lesz az.
2011. szept. 19. 17:22
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem volt záp. Normális szaga volt.
2011. szept. 19. 18:39
 7/7 anonim válasza:
ecetes vízzel kell öblíteni, de ezt már írták is.
2012. dec. 14. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!