Honnan tudni, hogy nyitott vagy zárt a méhszáj? Menstruáció elött milyen az állapota? Honnan tudom, hogy kinyilt esetleg?
Menstruáció előtt???
A méhszáj mindig zárt a szülésig. Ha nem zárt, az a baba súlya, vagy az izmok összesése miatt van.
Bocsi,rosszat irtam.
A méhnyak érdekelne.
Az első válasz összekavart kicsit.
Mégis jól irtam,a méhszáj állapota érdekelne.Milyen amikor nyitott vagy zárt? Mit kell akkor éreznem? Milyen a tapintása?
Pedig menstruációkor is nyitott meg orgazmus után is.
Nem tudom honnan érezheted, de ne nyúlkálj oda. Az orvos feladata ott tapogatózni.
Terhesség alatt véreztem, megvizsgáltak, zárt volt a méhszáj.
Megkérdeztem az orvost, hogy akkor hogy jön ki a vér. Erre kicsit olyan fejjel, mintha hülyének nézne azt mondta, hogy hát menzeszkor is kijön a vér a zárt méhszájon.
Mensi alatt és peteéréskor nyitva van a méhszáj, (max. egy ujjnyira) felhúzódik, felpuhul.
Egyéb esetben és terhesség esetén bezáródik, lehúzódik,
De ez az önvizsgálat azon szempontból rossz, h a méhszáj folyamatosan változik, fel-le mozog ciklus alatt. Amikor egy nő terhes, a doki 2 ponton (a méh és a méhszáj felől) ellenőrzi, és ebben van gyakorlata!
Hát ez fura...
De olyankor amikor zárt ott bent azt hogy lehet érezni?Kitapintani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!