Mikor kell indulni a kórházba? Jósló vagy igazi?
Sziasztok! 35 hetes leszek holnap, viszont rendszertelenül ugyan, de egyre többször vannak olyan görcseim, mint menstruáció előtt. Nem kibírhatatlan, de olyankor a derekamtól kezdve az alhasamig, minden zsibbad pár másodpercig. Mire elhatároznám, hogy indulok, elmúlik. Nyákdugót nem vettem észre, hogy elment volna, magzatvizem nem szivárog. Nem első gyermekem lesz, de mivel az első is program császár volt, nem tudom mire kell figyelni. Elvileg akkor is 5 perces fájásokat mutatott a gép, de nem is éreztem. Tudnátok nekem segíteni? Most is műtétre készülök sajnos, a baba ráadásul faros is.
Köszi előre is!
A.
#12! Á,dehogy. Program császár. Pont ez a bajom. Már beletörődtem, hogy lehet császár lesz. Az zavar, hogy az nem akkor van, amikor a gyerekem úgy dönt, hogy elég volt bent, hanem, amikor ők mondják.☹️ Én egy 5 perces vajúdással is kiegyeznék. Arra értette, ha előbb beindulna a tervezettnél.
Én még reménykedem amúgy, hogy befordul, mert még csak 31 hetes vagyok. De napról napra kisebb az esély, mert végig haránt volt eddig, most lett faros. Szerintem ő már azt hiszi, kész van😂 Nagy baba is, egyre kisebb a helye ahhoz, hogy meggondolja magát, de hátha.
#14!Persze, én se engedtem még el, csak már úgy készülök, hogy vagy-vagy.
Téged nem írtak ki a 37.hétig pcs-ra?
#16! Köszi a biztatást. Remélem fordul még. Csak azért vagyok ilyen kételkedő, mert annyira határozottan ez az egy fordulat volt eddig, hogy valahogy véglegesnek érzem. Mintha neki ez lett volna A befordulás😂 Persze, amíg volt helye, úszkált mindenfelé, de alváshoz mindig ugyanúgy volt keresztben. Ez az egy váltás volt.
Nem beszéltünk még konkrétumokról, mert más szakrendelésre járok, csak 36.hét után a kórház. Ezt a szülésfelkészítőn mondták, hogy akkor pcs. Illetve nem engedik hüvelyivel semmiképpen, nekem a korom miatt amúgy se hagynák, de azt én se szeretném. Nem kockáztatnék, akkor inkább legyen császár. De azt nagyon szeretném, ha meg lehetne várni, amíg magától beindul. Türelmesen várok, mi lesz. Valahogy ki fog jönni, az tuti😁
#12 vagyok. Nekem is faros volt a babám, a 36 hét végén derült ki. Azt mondta a főorvos úr, hogy még befordulhat, de kicsi az esélye, minden héten menjek be ultrahangra+ nst-re. Rá 2 napra elfolyt a magzatvizem, így megszületett a kisfiam, császárral. Egyáltalán nem voltak fájásaim, így kaptam oxitocint, mert azt mondták, hogy éreznie kell a babának, hogy megszületik. Mondjuk az oxi egy hangyányi fájást csinált csak, aztán már toltak is be a műtőbe.
Neked még tényleg sok időd van, lehet, hogy befordul a babád, még van helye bőven.
Tudom, hogy fordulhat. Mondom, csak azért nem annyira bízom benne, mert nem az a típus,
aki folyton forgolódik és nem is "végig" faros, aki MÉG nem fordult be. Ő "végig" haránt volt, egyszer "fordult be" 5 hete, csak épp rossz irányba. Azt éreztem is rendesen, nem tűnt olyan könnyűnek már akkor se. Azóta stabilan úgy van. Mindenhol azt olvasom, a babák nagy része ilyenkorra már befordul. Ettől lehet kisebbség, aki később fog, de bőven benne van a pakliban, hogy nem🤷🏼♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!