Amikor hőmérőztem, a várt menstruáció napján láttam a görbéből, hogy sikerült, pozitív is lett a teszt aznap. A másik kettőnél csak annyit vettem észre, hogy késik.
2024. máj. 19. 08:28
22/36 anonim válasza:
Kimaradt a menstruáciom, pozitív lett a tesztem. Ezután késszerű beszúrások, görcsök a 9. hétig. Hányingerem sosem volt.
2024. máj. 19. 08:51
23/36 anonim válasza:
Felfordult a gyomrom, ha ettem, aztán hányinger+ iszonyú fáradtság.
2024. máj. 19. 09:18
24/36 anonim válasza:
Az elsőnél alhasi görcsök. Egyébként mindig csak a menstruáció 1napján volt.
Az sajnos, vetélés lett, de onnantól majdnem mindig volt görcs, már a menstruáció előtt pár nappal. Szóval a másodiknál is ez volt, de akkor már nem volt "jel".
Semmi nem volt igazából, talán csak az állandó álomkór, ami még most is megvan.
2024. máj. 19. 09:34
25/36 anonim válasza:
Az elsőnél menstruációs görcsöm volt(akkor még nem tudtam ennyit a terhességről, nem olvasgattam róla azt hittem napokig, hogy megfog jönni, bár nekem tényleg sose késett, inkább korábban jött)
Másodiknál fáradt voltam egész nap állandóan és a nemvárt napján gyanus volt, hogy reggel nem jött meg. Mindig az első pisilésnél jött a vér is. Délután munka után már tudtam, hogy terhesség, mert jele se volt, hogy megakarna jönni.
2024. máj. 19. 10:06
26/36 anonim válasza:
Lehet, ezt csak rafogom, de még a pozitív teszt előtt sokkal érzékenyebb lett a szaglasom, mint bármikor, és ez az egész terhesseg alatt megmaradt :D más tünetem nem is nagyon volt, csak mellerzekenyseg pár hétig
2024. máj. 19. 10:09
27/36 anonim válasza:
Nem jött meg
2024. máj. 19. 10:31
28/36 anonim válasza:
Nálunk lombik volt. A beültetés másnapjától egy hétig olyan fáradt voltam, mint még soha az életben, és folyton a meg fog jönni érzésem volt a teeztig. Azt hittem nem sikerült azért. A pozitív teszt után kb 2 héttel meg indult a masszív hányinger, émelygés.
2024. máj. 19. 10:51
29/36 anonim válasza:
Kb 1 hetes kimaradásnál nagyon erős fáradtság napokig. Ezután teszteltem. (Nekem nagyon rendszertelen, az 1 hetes késés simán belefért.) Aztán jött, hogy kávémániásként nem bírtam elviselni a kávé szagát sem. 7 hetesen pedig jöttek a rosszullétek.
2024. máj. 19. 10:51
30/36 anonim válasza:
Első az elmaradt mensi volt a nemvárt napján.
Meg fog jönni érzés, mellérzékenység pont ugyanolyan volt mint menstruáció előtt általában, szóval azt gondoltam sikertelen hónap lesz, mert semmi szokatlant nem tapasztaltam.
Rosszullétek 6. héttől, görcsök, szalagnyúlási fájdalom, mellérzékenység csak ezek után jelentlezett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!