Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mik a terhesség legkorábbi...

Mik a terhesség legkorábbi jelei? Mikor jelentkeznek először?

Figyelt kérdés
2013. júl. 4. 23:35
1 2
 1/11 anonim válasza:
www.google.hu
2013. júl. 5. 00:10
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi. ^^ Mielőtt ide írtam volna megnéztem jó pár oldalt. ;) Csak gondoltam tapasztalatok alapján érdeklődök kicsit. -.-"
2013. júl. 5. 00:52
 3/11 anonim ***** válasza:
nekem pl hányingerem van, émelygek, fáj a fejem, fel vagyok puffadva, stbstb... pedig nagyon a korai szakaszában vagyok!
2013. júl. 5. 02:00
 4/11 anonim ***** válasza:
Én nemvárt előtt 5 nappal teszteltem pozit, ennek egy éve. Abból gondoltam, hogy babát várok, hogy nem írtam oldalra feküdni, annyira szúrt a petefészkem. A többi tünet csak kb 6 hetesen jött...
2013. júl. 5. 07:07
 5/11 anonim ***** válasza:

Pl nekem se hányingerem se semmilyen más tünetem nem volt.Az egyetlen tünet,hogy késett,meg azóta sokat nőtt a mellem.

18L

12 hkm

2013. júl. 5. 07:56
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszi a normális válaszokat! :) Nálam az a helyzet alakult ki, hogy ha hanyatt fekszek fáj a hasam, késik, egészen eddig tök fáradékony voltam, de ez pár napja abbamaradt és nagyon sokat ettem, de ez is elmúlt. Sőt, ha belegondolok egyáltalán nem is vagyok éhes. A melleim olyanok mint régen, semmi változás. Egyébként nem feküdtem le a barátommal még, de a pénisze volt már OTT, csak nem rakta be. Ha szűz vagyok még akkor a terhességnek ilyen módon mennyi az esélye szerintetek?
2013. júl. 5. 09:24
 7/11 anonim ***** válasza:
Hát ebben az esetben szinte nulla. Ha nem történt behatolás akkor a lehetetlennel egyenlő.
2013. júl. 5. 09:55
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem hinném,hogy terhes vagy...Így elég nehéz teherbe esni...Hány éves vagy?
2013. júl. 5. 11:17
 9/11 anonim ***** válasza:

Én már a beágyazódáskor éreztem, hogy babát várok. Az pedig a ciklus 3.5-4 hete volt. Olyan szaglásom lett már akkor mint egy vadászkutyának. Aztán érzékenyek lettek a melleim, majd jött a hányinger, hányás. Jelenleg 10 hetes vagyok. :)

Szűzként, ha csak nem nyúlt bele spermás kézzel a hüvelyedbe, kétlem, hogy terhes lehetnél. :)

2013. júl. 5. 11:42
 10/11 A kérdező kommentje:
17 vagyok. Köszönöm a válaszokat! :)
2013. júl. 5. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!