Kinek mi volt a terhesség első jelei?
Egyszerűen nem jött meg. Pontosabban az esedékes menstruációm estéjén nagyon el kezdett fájni a hasam. Ezen meg is lepődtem, mert nekem sosem fájt úgy igazán a hasam, de bevettem rá két Advilt és olyan 15 perc után aludtam is tovább.
Már napok óta késett, mikor szédülni kezdtem, elgyengültem, nagyon enyhe émelygés kezdett gyötörni. Mivel december volt, azt hittem, valami betegséget kaptam el. 9 nap késés után, karácsony napján pozitívat teszteltünk. :)
Enyhe mellfeszülés, és általános mensi jelek... aztán nem jött meg, de a tünetek meg erősödtek. Másnap férjem javaslatára vettünk terhességi tesztet, és bummm...2 csík :D
Aztán jött a többi tünet, fáradékonyság, aluszékonyság... hányinger, hányás... még erősebb mellfeszülés... és utána doki, megállapította a terhességet.
Rendszertelen menstruációmnak köszönhetően, nem igen tudjuk afogantatási napot, csak saccra...kb. Nem várt előtt 1 és fél héttel, mintha meg akarna jönni, nem jött de még utána is éreztem.
Teljesen ugyan az.
27+5hkm
Hányinger, szagokravaló érzékenység, mellfeszülés, has szurka
De ma negatívan teszteltem :(
Szagérzékenység. Nekem azért volt nagyon gyanús hogy minden illatot / szagot érzek, mert amúgy elég csapnivaló a szaglásom az allergia miatt sajnos.
És tényleg baba volt a dologban, menzi előtt 2 nappal már pozitívat teszteltem! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!