Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek mi volt a terhesség...

Kinek mi volt a terhesség első jelei?

Figyelt kérdés
2013. júl. 3. 19:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Fejfájás. Mindig a menzesz 3-4 napján szokott jönni, akkor pedig az 1. nap volt.
2013. júl. 3. 19:08
 2/12 anonim ***** válasza:
Nekem a hasszurka volt. Ugyanis en sosem gorcsoltem vagy szurkalt a hasam nemvart elott.
2013. júl. 3. 19:12
 3/12 anonim ***** válasza:

Egyszerűen nem jött meg. Pontosabban az esedékes menstruációm estéjén nagyon el kezdett fájni a hasam. Ezen meg is lepődtem, mert nekem sosem fájt úgy igazán a hasam, de bevettem rá két Advilt és olyan 15 perc után aludtam is tovább.

Már napok óta késett, mikor szédülni kezdtem, elgyengültem, nagyon enyhe émelygés kezdett gyötörni. Mivel december volt, azt hittem, valami betegséget kaptam el. 9 nap késés után, karácsony napján pozitívat teszteltünk. :)

2013. júl. 3. 19:13
 4/12 anonim ***** válasza:
Mellfeszülés volt a jel.kb a nemvárt előtt 3-5 nappal.
2013. júl. 3. 19:28
 5/12 Kerria ***** válasza:

Enyhe mellfeszülés, és általános mensi jelek... aztán nem jött meg, de a tünetek meg erősödtek. Másnap férjem javaslatára vettünk terhességi tesztet, és bummm...2 csík :D

Aztán jött a többi tünet, fáradékonyság, aluszékonyság... hányinger, hányás... még erősebb mellfeszülés... és utána doki, megállapította a terhességet.

2013. júl. 3. 19:43
 6/12 anonim ***** válasza:
Öklendezés :) Semmi más.
2013. júl. 3. 19:50
 7/12 anonim ***** válasza:

Rendszertelen menstruációmnak köszönhetően, nem igen tudjuk afogantatási napot, csak saccra...kb. Nem várt előtt 1 és fél héttel, mintha meg akarna jönni, nem jött de még utána is éreztem.

Teljesen ugyan az.

27+5hkm

2013. júl. 3. 19:55
 8/12 anonim ***** válasza:

Hányinger, szagokravaló érzékenység, mellfeszülés, has szurka

De ma negatívan teszteltem :(

2013. júl. 3. 20:13
 9/12 anonim ***** válasza:

Szagérzékenység. Nekem azért volt nagyon gyanús hogy minden illatot / szagot érzek, mert amúgy elég csapnivaló a szaglásom az allergia miatt sajnos.

És tényleg baba volt a dologban, menzi előtt 2 nappal már pozitívat teszteltem! :)))

2013. júl. 3. 20:22
 10/12 anonim ***** válasza:
Álomkór volt az első jel.
2013. júl. 3. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!