Nagyjából mikor érezhetőek a terhesség első jelei? Mennyi idő után?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 18. 21:23
1/5 anonim válasza:
Nekem még ki sem maradt a vérzésem,kb 3-4 hetes terhes voltam,de már éreztem.Úgy hánytam mint a murányi...:D Vettem tesztet pozi lett.10hkm
2/5 anonim válasza:
Mikor nem jött meg, elkezdett feszülni a mellem.
5 hetesen érzékeny lettem a szagokra, és fáradékony lettem.
Minden más tünet nekem 9 hetesen jött elő (pl. gyomorégés).
3/5 anonim válasza:
aktus utánn 4.héten nem biztam benne valamiért,hogy összejött a baba,ezért tesztem sem volt otthon :D készültem a boltba,de azt hittem nem jutok el odáig(a szomszédban van a bolt),annyira szédültem,hányingerem volt,és erőtlennek éreztem magam,nem birtam állni sem....azonnal vettem tesztet,ami pozitiv lett.Másnap már hánytam is,és attól kezdve rohamosan nőlt a mellem,mindennap rosszul voltam :)
4/5 anonim válasza:
Szia!
Ne feledd, nem törvényszerű a tünetek megjelenése, észlelése!
Szerintem,illetve az esetek túlnyomó többségében a kimaradt menstruáció után avagy előtte 1-2 nappal!
Nekem semmi tünetem nem volt amiről feltételezhettem volna a kisbabámra!:) okyan mintha meg akarna jönni, de nem jött!!:)
17hkm
5/5 anonim válasza:
én a 3.héten úgy éreztem,hogy rettenetesen álmos vagyok,pedig akkor keltem 12 óra alvás után,ez eltartott egy hétig,aznap mikor meg kellett volna jönnie éreztem,hogy meg fog jönni...fájt a derekam,lábam,de nem jött.másnap vettem egy tesztet és a harmadnap pozitív lett,de utána még 3 hónapig mindig mikor meg kellett vna jönnie fájt a derekam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!