Ha 18.héten derült ki jelentős agykamra tágulat a genetikain, a sima terhesgondozásos vizsgálaton a nőgyógyászom ezt nem láthatta?
Tudom, hogy a sima nőgyógyász nem genetikus, a gép is gondolom más. Szóval gondolom nem figyelmetlenség volt a részéről, de azért még is érdekelne, lett volna rá esély hogy észrevegye, ha jobban megvizsgál? Vagy egyáltalán nem néz/lát ilyeneket? Ha időben észreveszik, nem kellett volna megszülnöm. Bár a fájdalom ugyanúgy jelen lett volna a lelkemben, de a fizikai része nem segített a dolgon.
Bocsánat ha buta a kérdés, és köszönöm a válaszokat!
Ilyen alapossággal sajnos csak a genetikai vizsgálaton nézik a dolgokat. Az azért van. Nekem a saját dokim soha nem néz ilyeneket, csak a méretét, magzatvíz mennyiségét. Mindent nem nézhet meg egy sima terhesgondozáson, az nem arról szól.
Borzasztóan sajnálom ami veletek történt, sok erőt kívánok a folytatáshoz.
Igen, gondoltam. :( Csak annyira idegesít, hogy 18.héten már olyan nagy volt a tágulat, hogy UH-n is lehetett látni, hogy nagyobb a feje mint amilyen kellene hogy legyen, nem csak ha külön az agyát nézték. És lehet már a 16. héten is valamennyire látszódott, csak nem foglalkozott vele.
De igazatok van, valószínű esélytelen lett volna, hogy észrevegye. Csak kavarognak a gondolataim.
Köszönöm ❤️
Igazából olyan szempontból mindegy, hogyha akkor látszódott is, sajnos akkor is meg kellett volna szülnöd.
Mindenképp válts orvost, mert a mostaniban egyértelműen megingott a bizalmad, így inkàbb ne jàrj hozzá.
Nagyon sajnàlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!