20. Heti genetikai ultrahang vizsgálaton állapítottak meg valaki magzatánal agykamra tágulatot? Milyen eredményeitek lettek (BPD stb)? Milyen következményei lehetnek? Hogy van most a kisbabátok?
Nalunk 11 es 7 mm volt. A 30 heti uhra mind a ketto felszivodott szerencsere.
Probalj megnyugodni. Mit javasoltak?
Minket anno genetikai uhra küldték, elmentünk egy kiterjesztett prena tesztre amire nézték azt Edwards szindromat is. Negativ lett. Utana ahogy irtam mar fel is szivodtak.
Minket is tovább küldtek másik ultrahangra Debrecenbe. Szerdán kellesz vissza menni még egyre. Vettek a magzatvízből mintát, annak két hét múlva lesz eredménys. Torch vizsgálatot is kértek, annak sincs még eredménye.
Milyen a prena teszt, hogy csinalják?
A prena csak vérteszt, magzati DNS-t vizsgálnak anyai vérből. De ha vettek magzavizbol mintát akkor mar szerintem fölösleges megcsinaltatni és majd 200ezer forintot kiadni rá.
Kívánom a legjobbakat nektek!
Nálatok kiderült egyik héten és rögtön azt mondták, hogy meg kell szakítani?
Nálunk más problémát nem találtak. Annyira megosztó tapasztalatokat látok, nem tudom, hogy mit csináljak. Félek, higy msot azt mondják nem lesz probléma aztán meg betegen születik és végig szenvedi az életét. ☹️
Az első válaszolótól szeretném kérdezni, hogy nektek is a 20. Héten derült ki és utana milyen időszakonként figyelték a magzatod? Ha a magzatvízmintavétel jól sikerül vajon megnyugodhatok?
1es vagyok. Engem nagyon felvallon vettek. Nem is igazab ertettem. Havonta nézték amugy. Igy láttuk hogy egyre jobbak az értékek. Es 30het korul tűnt el. (Sote1 Bp)
Szerintem ha a magzatviz vétel rendben lesz akkor nyugodtabb lehetsz. Mast sajnos nem nagyon tudsz csinalni :( marmint ha jol tudom ez a magzaviz vétel ad a legpontosabb eredmenyt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!