Muszáj menni minden hónapban védőnőhöz?

Valahol megértelek, mert az én védőnőm is kiritkán aluli, de össze szorított foggal el kell menni.
Az enyém azt mondta nem baj ha hányok, legalább nem hízok, nehogy szedjek B vitamint, mert attól étvágyam lesz. Aztán mikor még félidősen is szinte fogytam, hirtelen lehetett...
20 hetes genetikain kitalálta egy kontár doki, hogy a gyerekem halálos beteg és el kell vetetni (előtte minden leletem tökéletes és negatív), nem hogy megnyugtatott volna, hanem az amniocentézisről, meg az elvételről kezdett beszélni, mint lehetőségek.
Most emiatt a fenti sztori miatt hetente 2x kellene mérni a kicsi szívfrekvenciáját (amúgy semmi baja, csak extrém stresszre lesz egy kis közös szívritmus zavarunk), de húzza rá a száját és közölte, hogy hetente egyszer elmehetek, ha akarok a védőnőibe és majd valaki megméri aki ott van, ő erre nem ér rá... A másikat magamnak kell csinálnom. Amúgy soha, de soha nem néztünk szívhangot, vizeletet.
Úgyhogy nekem ez a nő, csak stresszforrás, látom a kényszeredett művigyort a fején és egyszerűen rosszul vagyok tőle, főleg, hogy neki az lenne a dolga, hogy támogasson, nem kiakasszon.
De elmegyek, mert muszáj. De ha tehetném, váltanék.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!