A védőnőm már a kielncedik hétben ki akar jönni hozzám környezettanulmányra, ez teljesen szokványos?
Nálunk is kijött a 10.hét körül. Pedig második gyerek, tudta nagyon jól, hogy hol lakunk, meg milyen körülmények között. Nekik elő van írva, van aki betartja, van aki meg nem.
Pár hete másik védőnőnk lett, ő most volt a héten (39 hetes vagyok), igazából körül se nézett. Pedig ő meg most volt itt először. A babaszobát is már csak kifelé menet leste meg fél szemmel. :)
Kicsit a macskán aggódom csak hogy pörögni fog, amúgy minden a legnagyobb rendben szerintem.
Ja meg például az ember dereka állandóan fájt és kiraktuk az ágyat a tárolóba és jelenleg matracon alszunk a földön 😂
Most tervezünk valami hipiszupi derékkímélő ágyat venni mert ha nő a pocakom, esélytelen hogy lemásszak oda.
De ennek sem anyagi okai vannak, egyszerűen már belefáradtunk az ágyvásárlásba.
De gondolom ez nem valami olyasmi ami miatt problémázna (remélem).
Nekem egy lazább védőnőm van,egyszer jött el valamikor a terhességem vége felé,de ugye már megismertük egymást addigra,falun is lakunk,tudta,melyik a mi házunk (előtte évben építettük),szóval nagyon nem pörgött ilyesmin,hogy van-e víz,meg fűtés.De kérdeztem és mondta,hogy ahol olyanok a körülmények,oda gyakrabban látogat ki.
Most megint babát várok,eljött,de csak azért,hogy ne kelljen a kiskönyv kitöltése miatt elmennem a szomszéd faluba a rendelőbe a fiamat is cipelve,pont útba estünk neki hazafelé ☺️.Úgyhogy én szerencsés vagyok szerintem.
Hozzánk is a héten fog jönni a védőnő környezettanulmányra. Biztos hogy nem azért hogy van e víz, villany, gáz a lakásban,hiszen a védőnői szolgálattal szemben lévő bérházban lakunk😁 Egyszerűen csak jön, mert jönnie kell.
Úgyhogy ne vedd magadra, hogy biztos azért megy hozzád mert nem tetszett neki a megjelenésed.
12hkm
Nekem a 11. hétre tudott egyáltalán időpontot adni az első találkozásra, pedig a terhességmegállapítás után azonnal hívtam. Ezek után én aggódom, hogy nem vagyunk-e elkésve vele.
De ezen tényleg ne aggódj, hogy a 9. héten megy ki, igazuk van az előttem szólóknak, simán benne van a pakliban, hogy éppen most ér rá. Eléggé telítve lehetnek.
29# védőnő nem szabadon választható, mint pl a háziorvos, hanem akihez tartozol körzetileg.
Nekem akkor kellett mennem hozzá, amikor már orvosi papírom volt róla hogy élő embrió növöget a hasamban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!