Az óvodákban tényleg kinézi a nevelők és az anyukák többsége az olyan anyukát, aki nem néz ki szokványosan, hanem kicsit kihívó?
És ez meglepne?
A műnőket mindenhol megnézik, és csak ők szeretnék, ha elismerően.
Én inkább azokat szoktam nézni hogy sok anyuka úgy jön ki az óvodából hogy azt se tudom férfi vagy nő, slamposak, koszos ruhába..
Póthaj és szilikonmell gondolom nem ordít rólad, nem fogják megtapogatni hogy most igazi -e neked, nőies ruhákért meg sminkért meg szintén nem fognak kinézni, műszempilla se ha olyan mint egy pókláb szintén nem kirívó.
Szerintem bárhol megnézik azt, aki tiszta műnő.
Mert oké, hogy egy nő legyen csinos és nőies, de ahhoz nem alaptartozék a póthaj, a szilikonmell, a műköröm, a kifejezetten kihívó ruhák és smink és a műszempilla.
Tehát szerintem tudja egy nő, hogy hol a határ, és hol a különbség a csinos és az ízléstelen között. Tehát ezek közül vannak, amik teljesen rendben vannak, hogy használ vagy hord egy nő, vagy ha hordja és azt ízlésesen teszi, de azért ne essen át a ló túloldalára.
Elvégre egy olyan nőről beszélünk, akinek családja van és egyben anyuka is és nem 20 éves független nő, aki éppen a diszkóba készül...
Azokat a nőket akiknél a felsoroltak közül mindent ki lehet pipálni általában ki/meg szokták nézni és többnyire nem a jó értelemben ugyanis sokan marhára túlzásba esnek és a csinos helyett a prosztó kategóriába sorolhatóak. Szerintem komplexusos az akinek ennyi kellékre van szüksége ahhoz hogy elégedett legyen. Valahol sajnálatra méltó a részemről.
Egy elegáns, igényes és természetesen szép nő mellett szerintem egy ilyen műnő labdába se rúghat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!