Az óvodákban tényleg kinézi a nevelők és az anyukák többsége az olyan anyukát, aki nem néz ki szokványosan, hanem kicsit kihívó?
Pontosan azért írtam így amit a 10-es mond. Megnézem de igyekszem elrejteni a véleményemet (mert nem az én dolgom) ezért ki nem nézem de biztos van akinek ez nem sikerül és megteszi helyettem.
Azért van különbség e között:
És e között:
Nem tudom ki hogy van vele de én inkább az elsőre szoktam törekedni...
És ha valakinek épp a Nicole-féle külső tetszik, és arra törekszik, afölött már rögtön ítélkezni kell? Hadd nézzen már ki úgy, ahogy ő jól érzi magát...
Nézhet, senki nem mondta hogy nem nézhet így ki egy nő. Úgy néz ki mindenki ahogyan csak szeretne mint ahogy többnyire meg is teszik.
Csak ha valaki úgy megy a gyerekért az oviba hogy úgy fest mint egy sztripper akkor ne legyen meglepődve ha az emberek furcsán néznek rá.
"Kicsit többet le kell ilyennek tennie az asztalra ahhoz hogy tisztelve, elfogadva legyen"
Legalább kiszűrődik, akinek ilyen felfogása van. Én a fent említett "kellékekkel" mind rendelkezem, óvodás gyerekem ugyan még nincs, de cirka 3 év múlva lesz, sosem keverednék olyan ócska emberek közé, akik így vélekednek. A jobb köröket szeretem.
Ismerek néhány ilyen "műnőt" (én nem vagyok), sokkal jobb családanyák, mint a legtöbb átlagos vagy csúnyácska ismerősöm. Még egyikük sem dobbantott le a családja mellől, mindegyiknek tehetős férje vagy párja van, igényesen és divatosan vannak öltöztetve a gyerekeik - nagyon sok átlagosról nem mondható ez el.
A 2 kép rohadt megtévesztő, amit az egyik válaszoló írt, mert az átlagos nő elegáns ruhát visel, a "műnő" pedig igénytelent. Emiatt szerintem megbízhatóbbak is.
Vajon ebből igényes nő melyiket választaná? Szerintem a másodikat...
19: Ezek szerint az a "sokkal jobb családanya" aki nem dobbant a gazdag férje mellől és divatosan, igényesen öltözteti a gyerekeit? Sőt azt mondod erre sok átlagnő nem képes?
?????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!