Nem túl kihívó? (A kérdés túl rövid)
Szerintem tök jó ez az összeállítás, nekem is beszólnak a tanárok az öltözködésemre, hogy kihívó, pedig egy sima fehér póló volt rajtam virágos mellénnyel... Amíg a lányodat nem zavarja, addig téged se zavarjon:)
13L
Rendben van hogy divat meg szép és aranyos csak hazafelé el ne kapják. Nekem volt egy ilyen o. társnőm akit meg is erőszakoltak. Suliba oké, de ha bulizni megy vagy este akárhova akkor szerintem ne engedd így.
20f
Télen egy LÁNYON rikító sárga harisnya + RÖVIDNADRÁG (télen !!!!) + BAKANCS (egy lányon?!?!)
És szerinted ez nagyon jó összeállítás. Had gratuláljak anyuka, lányoddal együtt Tajgetosz pozitív értékelést értél el...
Utolsó: Nem tudom, hogy hol laksz, de mifelénk +10 fok van, a -10 fok után én is sokkal melegebbnek érzem és egyszál rövidnadrágban és pulóverben rohangálok.
Kérdező: Szerintem nem túl kihívó, sokkal jobb, mint a mellkitevős pánt nélküli felső miniszoknyával, magassarkúval és vékony nejlon harisnyával. :S Nálunk a 7esek ilyenek, borzalom, ráadásul sminkelik magukat ELSŐS koruk óta, de mi csak mosolygunk rajtuk. =) Egyébként szerintem is jó ez az összeállítás. Amúgy hány éves a lányod, ha szabad megkérdeznem?
Szerintem jó kis összeállítás!Egyébként amondó vagyok, hogy az a fontos, hogy jól érezze benne magát a lányod, persze bizonyos határokon belül.
Mellesleg inkább legyen rajta citromsárga harisnya és lila felső, mint, hogy miniszoknyába és villantós felsőkbe járkáljon:)
Nekem tetszik az összeállítás, szerintem ezt a lila citromsárga kombinációt én is fogom használni:)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!