Nem túl kihívó? (A kérdés túl rövid)
Figyelt kérdés
A lányom néha rikító citromsárga vastag nejlon harisnyát hord. Álltalában fekete farmer rövidnadrággal ami combközépig ér és lila kötött hosszú felsővel, és bakancsal. Én megengedtem neki, és szerintem nagyon jó összeállítás, de az egyik tanára tett rá megjegyzést.2011. jan. 15. 23:29
11/13 anonim válasza:
Szerintem is jó.
Ja és amúgy elmondom,hogy a mai'jókisű1 farmerok se vlami vastagok..
Nekem tetszik a lányod ízlése..
12/13 anonim válasza:
10:10-es hozzászóló
Ha valakit azért Tajgetosz-pozitívnak nevezel(néha el is gondolkozhatnál, mielőtt ilyen szavakkal vagdalkozol) mert olyan ruhában jár, ami neked nem tetszik, eléggé nyilvánvalóvá teszi, hogy te álsz közelebb az általad írt jelzőhöz. ;)
13/13 anonim válasza:
A lányod biztos hogy jól nézhet ki.És ne törődjetek a begyöpösödött konzervatív emberekkel.
UI.:Sajnos ez egy ilyen ország :S
egy 34 éves férfi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!