A védőnőm már a kielncedik hétben ki akar jönni hozzám környezettanulmányra, ez teljesen szokványos?
Mondtam, hogy jöhet, de mivel már volt vetélésem én a huszadik hétig semmi babairányú cselekményt nem fogok a lakásban végrehajtani :D
Főleg hogy szeretnénk elköltözni, mert iszonyú pici.
Csak nekem fura. Nem egóból, de jó munkahelyem, diplomám van, amit kérdezett is, csak nem gondolja tán, hogy se víz se fűtés?
Nem csodálkoznék ha másokhoz is kimennének ilyen korán, de így nekem fura.
Azt nezi, hogy van e folyoviz, aram, futes. Ezt hivatalbol kotelezo nekik nezni, es lejelenteni.
Nem erdekli, hogy milyen diplomad meg munkahelyed van, attol meg lehetsz kattant, vagfy olyan, aki nomad eletet el.
Erdekessegkeppen, anno a 2000-res nepszamlalason nepszamlalo voltam, tobb szaz hazba mentem be. Megyei jogu varos kulterulete (nem Miskolc, hanem fejlett varos ), es volt ahol nem volt padlo (csak a homokos fold !) es volt ahol nem volt bent viz es furdoszoba sem, csak egy vodor a konyha sarkaban, azt hasznaltak wc-nek. Es nem ciganyok voltak, nem putri volt ...
8-as, azért ha a kérdező normálisan felöltözve elment hozzá, és nem volt büdös sem, akkor feltételezheti, hogy az alapvető higiéniát a gyereknek is biztosítani tudja és akarja is. A védőnő nem csőszerelő, hogy a házban levő ivóvíz- és szennyvíz-vezetékeket vizsgálgassa.
Ahol gyanús a dolog (akár a cím alapján, akár az anyuka megjelenése alapján), oda menjen ki. De én azt látom, hogy a normális többség mellett van ez a cseszegetős kisebbség, aki élvezi, hogy b..ogathat terhes nőket és kisbabás anyukákat és gyermekvédelemmel fenyegetőzhet, amivel minden gyermekét szerető anyát stresszelni tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!