17 évesen elmehetek szülő nélkül terhesség miatt nőgyógyászhoz és egyéb vizsgálatokra ami vele jár?
51!
Tok szuper, hogy nem megy az értő olvasas, ugyanis a lany apja nem tud semmit. Nekem tok mindegy lenne hogy a lanyom terhes vagy a fiam ejtett teherbe valakit, ha nem szól róla, akkor onnantól mehet is, amerre lat. A kislány itt amúgy szerinted mit csinál majd, ha a fiúkája meggondolja magat? Szép, hogy a családja most mellette van. Holnap is mellette lesz? Akkor is mellette lesz amikor két plusz embert kell eltartani a semmiből úgy, hogy az egyik csecsemo? Ifjú apuka 18 évesen majd biztosan nem borul ki, amikor a csecsemő átbőgi az éjszakát és ő nem tud aludni? Amikor majd nem lesz pénz bulira, új ruhára, egy pizzára a gyerek miatt?
54!
Mondjuk ugy jön ide a lány apja, hogy a lány 17 éves, kiskorú. Ha gyereke születik, a lány apja lesz q gyamja. Nem, nem a fiuja, ugyanis az apai elismero nyilatkozathoz kiskorú szülők esetén kell a szülők aláírása is. Innen indulunk, kedves Miss of Mr Arrogancia.
Emellett en egy szóval nem írtam, hogy a fiam lenne, leirtam hogy lányom van és tökmindegy hogy ő lenne terhes vagy a képzeletbeli fiam ejtene valakit teherbe.
Az alapsztori az, hogy a lány valóban kb biztosan magara fog maradni, méghozzá elsősorban azért, mert nem avatja be időben az apját. Bonyolult, elhiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!