Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » 17 évesen elmehetek szülő...

17 évesen elmehetek szülő nélkül terhesség miatt nőgyógyászhoz és egyéb vizsgálatokra ami vele jár?

Figyelt kérdés
Nem jó a kapcsolatom apámmal édesanyám nincs, párommal baba apukájával nagyon jó a kapcsolatom és mindenki segít a családba, de apámnak még nem akarom elmondani, elbírok menni úgyis nőgyógyászhoz és vizsgálatra?
2022. febr. 28. 16:02
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
86%

Igen, de ha a terhességedre se reagálna jól akkor mi lesz ha megszületik/látható lesz a terhesség? Van hova menned?

Vagy csak benyögöd hogy nagylány vagyok apci, én testem én döntésem, de azé tartsál már el a gyerekemmel? Köszike

2022. febr. 28. 16:54
 12/55 anonim ***** válasza:
59%
Nem kell érettségi, a faszija majd visszaviszi az üres üvegeket.
2022. febr. 28. 16:56
 13/55 anonim ***** válasza:
88%

Azért ezt a helyetekben átgondolnám!

Két alig 18 éves nem tud eltartani egy gyereket, hiszen még ti is iskolába jártok. Az ő szülei mit szólnak, befogadnak téged a gyerekkel? Mit csinálsz, ha ez a nagy boldogság elmúlik, és egyedül maradsz egy síró csecsemővel?

2022. febr. 28. 16:57
 14/55 anonim ***** válasza:
76%
Ha házasodnak az abortuszt is tudja egyedül intézni, bár az ügyintézési határidők miatt nem kivitelezhető. A jegyző engedélye kell az "azonnali" házasságkötéshez, tehát amikor nem kell megvárni a minimum 30 napot. Itt is a Gyh jönne szóba, mint segítség. Ha nagykorú leszel ebben is egyedül dönthetnél. Megtartani, elvetetni, mi nem tudunk állást foglalni, ez nem is volt kérdés, de kedves kérdező, gondolj át alaposan minden lehetőséget, azt is mi lesz fél év, egy év, három év múlva. Legyen A) B) C) terved. Olyan terv, ami tőled telik, mert fiatal vagy még nagyon.
2022. febr. 28. 17:06
 15/55 anonim ***** válasza:
12%
Szerintem arról nem volt szó, hogy hány éves az apuka....
2022. febr. 28. 17:07
 16/55 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező, és mit gondolsz, mi lesz mikor le sem tagadhatod a terhességet? és hogy tervezed, miből tartjátok el a gyereket mikor mindkét szülő gyerek, zéró anyagi háttérrel? Tök szép meg jó hogy dúl a szerelem, meg meg akarod tartani a babád, de a két szép szemetekre semmit sem kaptok ami kéne a kicsinek.
2022. febr. 28. 17:10
 17/55 anonim ***** válasza:
100%
16# de, írja a kérdező lentébb, hogy szülésre a fiú meglesz 18.
2022. febr. 28. 17:10
 18/55 anonim ***** válasza:
22%
17# írja, hogy mindenben segít a fiú családja.
2022. febr. 28. 17:11
 19/55 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező, és miből tervezted eltartani? vagy odamentek élősködni a pasi szüleinek a nyakára?
2022. febr. 28. 17:12
 20/55 anonim ***** válasza:
84%
"írja, hogy mindenben segít a fiú családja." Aha. És milyen jó is hogy majd évekig eltartatja a porontyát, mert ő babázni óhajt a semmire.
2022. febr. 28. 17:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!