17 évesen elmehetek szülő nélkül terhesség miatt nőgyógyászhoz és egyéb vizsgálatokra ami vele jár?
Figyelt kérdés
Nem jó a kapcsolatom apámmal édesanyám nincs, párommal baba apukájával nagyon jó a kapcsolatom és mindenki segít a családba, de apámnak még nem akarom elmondani, elbírok menni úgyis nőgyógyászhoz és vizsgálatra?2022. febr. 28. 16:02
21/55 anonim válasza:
#18: mea culpa, igazad van. Ezt átugrottam.
22/55 anonim válasza:
Emberek! Ha a ti fiatok teherbe ejtene egy kislányt ti mit csinálnátok a lánnyal? Csak én vagyok ennyire idióta, hogy befogadnám, eltartanám, szeretném mindhármukat? Intéznék a kislánnyal, az ő érdekében mindent. Nyilván agyvérzést kapnék, meg magamon kívül lennék, ha 100-ból lehetne választani ez lenne a 100. amit választanék, vagy még akkor sem. Fiús anyák, apák, ti agitálnátok az abortuszra a 17 éves kislányt aki a fiatok gyerekét, a ti unokátokat hordja? Ha anno nők ti kerültetek volna ilyen helyzetbe és úgy kezelt volna a fiú szüleje, mint a fiuk matracát, arra az életszakaszra hogyan emlékeznétek ma vissza? Mert nem a mai eszetekkel/szívetekkel gondolkoztatok 17 évesen!
23/55 anonim válasza:
Érdekes hogy bekussolt, nem reagál a kérdésekre.
Tuti úgy van vele hogy majd a szülei tartják őket. Addig nagy lány, amíg dugn1 kell meg szülni..eltartani a gyereket már nem megy.
Minek kell így megszülni?
Mi van ha azt mondja apuci hogy ha ilyen felelősségteljes fontos döntést meg tudsz hozni mert már nagy vagy, akkor húzzál el a házából a gyerekeddel? Dolgozni nem vagy elég nagy? Mentek a szintén "nagyfijú" apjokhoz, vagy hajléktalan szállóra? Nem fognak az ő szülei se sokáig tartani mint a lovat.
24/55 anonim válasza:
Amúgy egy dolog hogy a saját életével játszik valaki, de a gyerekkel nem kéne így kicseszni. Akkor se ha a tini anyuka nem direkt csináltatta fel magát hogy a csávó családjával kitartassa magát.
25/55 anonim válasza:
23 nem fogadnam be, es az abortuszt szorgalmaznam, akar a lanyomrol akar a fiamrol van szo. egy gyerek nekem ne szuljon, es foleg ne az en hazamba
26/55 anonim válasza:
"Emberek! Ha a ti fiatok teherbe ejtene egy kislányt ti mit csinálnátok a lánnyal? Csak én vagyok ennyire idióta, hogy befogadnám, eltartanám, szeretném mindhármukat?" Igen, csak te. A francnak se hiányzik valami kis liba a nyakáról aki felcsináltatja magát hogy eltartsák.
27/55 anonim válasza:
Amúgy meg: ha szül, oldja meg. Ha nem tudja, ne szaporodjon.
28/55 anonim válasza:
20# a pasi szülejének kötelességei is vannak, érzéketlen hasonlat, de ha elköt egy autót és nagy bajt csinál, ennyi idős gyerek után morálisan és jogilag is a szülőknek kell "takarítani". A gyerekvállalásnak következményei vannak, adott esetben 17 év múlva kell velük egy nem várt módon szembenézni. Van akinek osztályelsőt dobott a gép, van akinek olimpikont, és van akinek unokát a kiskorú gyerekétől. IJ tipikus esete, ahogy mondták vidéken. A felnőtt szülő nem mindig futhat el a kiskorú gyereke okozta helyzet elől, akkor sem, ha az neki kellemetlen.
29/55 anonim válasza:
Én se fogadnám be. Elküldeném dolgozni a fiamat. Menjen gyárba munkásszállóra. Kitenném.
Nem güriznék azért hogy a kis családot tartsam. Ha gyereket tudtak csinálni, megtartani akkor neveljék is fel ahogy akarják.
30/55 anonim válasza:
"a pasi szülejének kötelességei is vannak" Nem kötelességük eltartani a hülye fiuk kölykét. Ami azt illeti , nem kötelesek engedni hogy a házukba vigye az az idióta kamasz, akiben zéró felelősségérzet van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!