Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » 17 évesen elmehetek szülő...

17 évesen elmehetek szülő nélkül terhesség miatt nőgyógyászhoz és egyéb vizsgálatokra ami vele jár?

Figyelt kérdés
Nem jó a kapcsolatom apámmal édesanyám nincs, párommal baba apukájával nagyon jó a kapcsolatom és mindenki segít a családba, de apámnak még nem akarom elmondani, elbírok menni úgyis nőgyógyászhoz és vizsgálatra?
2022. febr. 28. 16:02
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
98%
#41 rendesen kellett volna vedekezni, akkor nem kene gyerekfejjel meghozni a dontest hogy abortusz vagy gyerek. nem csak a lanynak kene persze viselni a kovetkezmenyeket, de arrol a fiu nem tehet hogy a lany az aki terhes es nemo. igy mukodik az emberi test
2022. febr. 28. 17:45
 42/55 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha az én gyerekem ennyi idősen a hátam mögött döntene a gyermekvallalasrol, velem csak a döntés tényét közölve, akkor onnantól keresztet is vehetne a kapcsolatunkra és a támogatásomra is
2022. febr. 28. 17:49
 43/55 anonim ***** válasza:
88%

42# "de arrol a fiu nem tehet hogy a lany az aki terhes es nemo. igy mukodik az emberi test"

Ez egy nagyon igaz végszó! Alapvető infó, a mögöttes mondanivaló inkább a lényeg.

2022. febr. 28. 17:55
 44/55 anonim ***** válasza:
92%
És a mögöttes mondanivaló hogy cseszett gumit húzni, mert annyira letojta mi lesz a csajjal.
2022. febr. 28. 18:00
 45/55 anonim ***** válasza:
69%

43# mikortól nem lenne a hátad mögötti a döntés? A szex kivel mikor ami ebbe a kategóriába esik, a fogantatás ténye, illetve az abortusz amibe a nagymama, nagypapa a pénzével sem nagyon vehet részt.

Ha meg nem tudtál a fiad péniszére csomót kötni, vagy nem adtál neki olyan nevelést, nem világosítottad föl a védekezésről túl kimerítően, nem vettél neki gumióvszert, nem világosítottad fel, hogy mi lesz, ha terhes lesz egy lány és ő unokával ajándékoz meg 18 éves kora előtt, akkor egy ilyen kérdésbeli eset szülőként a te felelősséged és a te kudarcod. Felnőtt emberként nem kenheted rá a balhét a kamasz fiadra. Mert akkor te se érsz többet racionálisan mint a gyereked.

2022. febr. 28. 18:04
 46/55 anonim ***** válasza:
6%

Az itt kommentelő felnőttek mit mondanak 5-10-15 év múlva, mi van az unokájukkal? Fiú vagy lány? Hogy néz ki? Milyen ember? Milyen tervei vannak a tanulásban? Eszükbe fog jutni minden nap az az ember? Aztán rögtön az is, hogy milyen jól döntöttek, amikor az anyjával együtt bezárták előtte a lakásajtót. Pénzügyileg és emberileg is remek döntés volt.

Vagy mit mondanak a családban, a környezetnek? Van a fiamnak egy gyereke, de örökbe adtuk, mert fiatal volt a srác.

Én ezt nem hiszem.

2022. febr. 28. 18:10
 47/55 anonim ***** válasza:
93%

46!

Onnantól, hogy meg van a pozitív teszt, megbeszelte a párjával, hogy mi a tervük és szépen ketten elém állnak és elmondják.

Amúgy nő vagyok és lányom van. Tudja, hogy bármikor bármit elmondhat, segítek mindenben, egyedül a hazugságot nem toleralom. Életemben nem mondanám el neki én mit akarnék, hogy ő mit tegyen, hiszen az ő teste, az ő döntése kell hogy legyen. De ne a fejem fölött döntsön, ha továbbra is számítani akar rám.

2022. febr. 28. 18:19
 48/55 anonim ***** válasza:
79%

Nem, majd elmegyek 2 munkahelyre dolgozni amíg a 2 here otthon kefélget, gyártja az unokákat. Orrba szájba reggel délben, majd egy kis creampie vacsorára.

Inkább nem ismerem a zunokát, és vállalom a szégyent, hogy ilyen gyerekem van minthogy robotoljak helyettük.

2022. febr. 28. 18:20
 49/55 anonim ***** válasza:
92%
Teherbe esni egy dolog, mert oké, történnek balesetek, meg az ember követ el hibákat, de 17 évesen megtartani és nem abortálni egyenlő a nettó ostobasággal. 17 évesen jöhet hozzám a gyerekem, hogy anya, baj van, oldjuk meg, de nem nevelném és pénzelném az unokámat. A kérdező még el sem meri mondani, hogy, HOGY akar így gyereket nevelni? De nem ez volt s kérdés, ne veszekedjetek.
2022. febr. 28. 19:15
 50/55 anonim ***** válasza:
81%

16 evesen estem teherbe akkor volt eloszor es utoljara abortuszom. Anyukamnak konyorogtem hogy minel elobb menjunk mar csinaljuk az egeszet vegig. Velem volt nem itelkezett. Szerintem boldog volt hogy nem szultem unokat akkor. Egyebkent sem volt tul szigoru de egy rossz szava nem volt akkor.

El sem tudom kepzelni miert akar valaki 17 evesen babazni es nem bulizni 🤔

2022. febr. 28. 20:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!