Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » 5 hetes terhesség allatt...

5 hetes terhesség allatt lehet hellt inni? Vagy abuszult meg kell vonni minden ilyen koffeint tartalmu italokat ? (Első terhesség😊)

Figyelt kérdés
2022. jan. 6. 11:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
50%
És hányan élnek a terhesség alatt csokoládén, fagylalton, chipsen, kólán meg egyéb hasonló vackokon? Az nem vészes, nem cukros, egyék és igyák csak ha ez megy le (szó szerint ezt szokták írni), de a Hell az igen? Abban legalább konkretizálva van a koffein mennyisége és számontartható, egy kávéban max tippelhet az ember mennyi lehet. Semmi gáz nincs a Hell ivással ameddig mértéket tart az ember és ameddig az állapota nem indokolja az elhagyását.
2022. jan. 7. 10:59
 12/14 anonim ***** válasza:
73%

Utolsó te sík hülye vagy.

Hogy hasonlíthatod egy csoki koffeintartalmát egy energiaitaléhoz? Chipset meg hozod konkluzícióba?

Akkor ennyi erővel, ha a gyermeked eszik csokit, akkor bontasz mellé egy Red Bullt is, mivel oly mindegy?

2022. jan. 7. 12:44
 13/14 anonim ***** válasza:
62%
Nem terhesen sem innám. Ki tudja mi minden van benne a rengeteg cukron meg koffeinen kívül. Kb mint egy adag méreg. Max kávé ha már valami löttyöt nagyon akarsz. Bár én nem értem, mert remekül tudok élni kávé és energiaital nélkül is, immáron 36 éve. Terhesen meg teából is csak koffein menteset iszok.
2022. jan. 7. 14:37
 14/14 anonim ***** válasza:

#11 De buta vagy. Hogy lehet összehasonlítani ezeket? A csoki koffein és cukortartalma szerinted egyenlő az energiaital koffein és cukortartalmával? Tudsz te egyáltalán számolni, már ne is haragudj? Vagy te napi szinten megeszel fél kg csokit, aztán lehúzol rá egy energiaitalat? Jah, hát úgy tényleg mindegy....🙄🤦🏻‍♀️

Kérdező, én hanyagolnám most. A kávét én sem tettem le. Rákérdeztem az orvostól direkt megerősítésként, hogyha jobb, akkor azt az egy gyenge, reggeli kávét is kihagyom, nem gond. Azt mondta egyáltalán semmi szükség rá. Az erre irányuló kutatások maximálisan bizonyítják, hogy semmi gondot nem okoz. Olvastam erről. De ne érezd magad kellemetlenül, mindenkinek meg kell valamitől válnia. Nem lehet csokit csokival enni, csak mert terhesek vagyunk. Minden téren is kell figyelni, legalábbis ajánlott. Nem mindig könnyű, mert sokszor le sem csúszik akármi, de pl. bizonyos egészségtelen ételek, mint pl. pizza, simán (a sok só miatt nem jó, főleg terhesség alatt). Na de hát kontrollálni kell magunkat, rengeteg szakirodalom ajánlja, hogy ne együnk meg mindent, amit épp megkívánunk, s itt ugye nem sárgarépára gondolnak sajnos. 😅 Ez egy mítosz, hogy minden meg kell enni, ha megkívánjuk. Persze, pizzáról lenni napi szinten, hát hogyne. 😂

2022. jan. 8. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!