5 hetes terhesség allatt lehet hellt inni? Vagy abuszult meg kell vonni minden ilyen koffeint tartalmu italokat ? (Első terhesség😊)
Még a dobozán is rajta van, hogy ellenjavalt.
Reggel egy gyegébb kávé, max ha húzós napod van kettő, bőven fedezi a meghaladható koffein bevitel mennyiséget terhesség alatt.
Hellt mondjuk nem feltétlen a koffein miatt nem innék terhesen. Elég egészségtelen ital, akkor már inkább a kávé.
Én mikor terhes voltam napi 2 kávét ittam, úgy tudom ennyit lehet.
Ezt írják az oldalon:
“A Tutti Juice az egyetlen olyan ital amely ötvözi a zseniálisan finom tutti-frutti ízt és a cool megjelenést, életérzést amit egy energiaital ad, de koffein és más egészségromboló anyagok nélkül, valamint minden korosztálynak megfelelő!
Tutti-frutti ízű, koffeinmentes, enyhén szénsavas, alkoholmentes ital steviával, cukorral és vitaminokkal.
Rengeteg teszt után született meg a “tuti tutti-frutti” amely nem túl édes, de nem is savanyú és főleg nem keserű, pontosan olyan amilyennek lennie kell.“
En terhesseg elött energiaital függő voltam. Ahogy pozitív lett a teszt, letettem. De nem végleg. Azert havi 1-1 lecsuszott. Dokival beszeltem róla, ennyitől semmi gond nem lehet. Helyette napi 2 kv-t ittam.
Most a második gyerekkel már annyira nem hianyzott (a 2 közt szoptattam, nem tértem rá vissza) de akkor is volt, hogy ittam. Illetve most a kicsit szoptatom, 3 hónapja, azalatt egy vagy 2 lecsúszott már.
Mindenki él, senkinek semmi baja.
Alapvetően az a baj vele, hogy iszonyatosan sok cukor van egy dobozban. Ez adja az energiát. A koffein csak gyorsítja a felszívódást.
Terhesség alatt, ez a hirtelen cukorbevitel nem túl jó, pláne, ha a terhesség miatt gond van a cukroddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!