Hétfőn voltam 11 hetes 22 én megyek az első genetika vizsgálatra, esetleg megtudják mondani a baba nemét? enyi idősen első terhességem, szóval ha rá kérdezek a dokira, tud mondani valamit? boldog babavárást
En sztkban voltam mind a 3 gyerekkel.
A szonografus hölgy is ugyanaz volt. A két lányomat 12hetesen megmondta. Most a fiamat nem. Csak 18 hetesben derült ki :) ott viszont már egyértelmű volt :D
Én anno egy olyan orvost fogtam ki aki 3-4perc alatt ledarált mindent, a nemet meg sem mertem kérdezni.
Most meg egy nagyon kedves doktornő volt, aki mindent szépen sorban mutatott, és mindent elmondott, még a végén megkérdezte akarom e tudni a nemet? Mondom persze ha lehet. És megmutatta, látja kisfiu, mert ott van a futyije :) köpni nyelni nem tudtam, mert annyira aranyos volt tényleg a dokinő hogy egyszerűen elsirtam volna magam(nagyon érzékeny vagyok terhesség alatt) megköszöntem neki a kedvességét, és közölte már adott is új időpontot 18 hetes genetikai uh-ra, akkor is biztos fiút fog latni 😀 de amúgy szépen megmutatta magat, a lanyom 22 hetesen fedte fel magat, sose feküdt úgy ahogy kellett volna. A másik baratnomnek is 12 hetesen genetikan mondtak meg biztos fiú, így is lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!