12. heti es genetikai vizsgalatra megyek a Peterfybe, Mire kell figyelnem?
Figyelt kérdés
Ultrahang elott kell pisilnom vagy nem ajanlott? Kapok kepet? Ferjem bejohet? Keso delutan kell menjek,4D-s lesz es vervetel elott ketto oraval ne egyek, ennyit mondott a nodokim. Koszonom a valaszokat!2017. nov. 10. 19:02
1/4 anonim válasza:
En is sokat agyaltam fele nép azt mondta kell masik azt h nem.kell pisilni
Hat en pisiltem. De nem.is volt baj. Nagyon sok doki még huvelyit csinal. Nekemis az volt még :) szval sztem pisilhetsz
Minden mas hely fuggo..
2/4 anonim válasza:
Péterfyt nem ismerem, ahova én járok ott a párom eddig minden ultrahangra bejöhetett, még a hüvelyire is. Képet nem kaptunk, de párom fotózhatta/videózhatta a monitort.
Pisilni csak a hüvelyi előtt küldött el a doki még az elején, a 12. heti már hasi UH volt.
Kombinált tesztes vérvételnél nekem nem mondták ne egyek előtte, fél órát kellett várni rá meg is reggeliztem ezalatt :)
3/4 A kérdező kommentje:
Oh. Hat jo. Koszonom.
2017. nov. 11. 10:40
4/4 A kérdező kommentje:
Tegnap voltam uh-n. En mindenkinek csak ajanlani tudom! Nagyon rendesek. Hasi ultrahang volt de nm jelentett problemat h. Elmentem pisilni elotte. Sot ujra el kellett menjek mert a pici nem akart megfordulni. Apuka is bejohetett. Vele is tunemenyek voltak. Kaptunk kepet es dvd-t is 🙂
2017. nov. 21. 09:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!