Ultrahangon a baba fejjel lefelé?
Figyelt kérdés
9 hetes terhes vagyok, ma voltam ultrahangon. Láttam, ahogy kalimpál a kis lábaival, annyira aranyos volt és végtelenül örültem ennek. A furcsa az volt, hogy fejjel lefelé volt, és mintha ott az a kis burok be lett volna szűkülve a fejénél, tehát úgy tűnt mintha beszorult (?) volna. Az orvosnő megnyugtatott, nem szorulhat be, de valahogy annyira bennem van a félsz (augusztusban elhalt egy terhességem). Ugye olyan nem lehet, hogy a fejénél fogva beszorul ? Tudom hülye kérdés.2021. dec. 31. 22:38
1/9 anonim válasza:
Mibe szorulna bele? 🙄 Az en babam is fejjel lefele volt nyugi, normális
2/9 anonim válasza:
Ilyenkor keresztbe-kasul, mindenhogy elfér.
3/9 anonim válasza:
Hová kellene beszoruljon? 😅 Alig egy pötty még, bőven van helyük. 🙂
4/9 anonim válasza:
Ha a doktornő nem mondott semmit, ami őt aggasztaná, akkor nincs gond.
5/9 anonim válasza:
Semmi baj. Még csak 9 hetes vagy. A baba helyzete változni fog még a szülésik sokszor, sehova nem tud beszorulni. 9 hetesen meg főleg nem, akkor meg nagyon pici. Nyugi semmi baj.
6/9 anonim válasza:
Beszorul? :DDDD Medencéje van, akkora nagy helye van! :DDD Olvass bioszkönyveket, sokat! A szülésig még előjönnek majd a hiányosságok!
7/9 anonim válasza:
Édes jó isten gyere leee 🤦♀️🤦♀️
8/9 anonim válasza:
A 9 hetes uh-on nekem is fejjel lefelé volt, nyugi a következő uh-n már biztos nem úgy lesz. Én eddig akárhányszor voltam mindig más pozícióba feküdt :D a 11 hetesen már keresztbe volt. Ez tök normális, még nagyon picike és rengeteg helye van, forgolódni :)
9/9 mursi válasza:
szerintem a te fejed szorult be, de úgy tűnik, sokáig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!