Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Mutat egy kis felfazast es...

Mutat egy kis felfazast es vérszegénységet az első általános terhességi vervetelem. Az orvosom hivjam vagy a védőnőt?

Figyelt kérdés
2021. dec. 16. 14:50
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Védőnőként írom neked, hogy természetesen az orvost hívd. A védőnő nem tud felírni semmilyen gyógyszert, még vaskészítményt se, ha arra lenne szükség. Orvosi kompetencia eldönteni, hogy kell-e valami kezelés.
2021. dec. 16. 15:03
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp orvos, a felfázás miatt minél előbb, az tényleg nem játék várandósan.
2021. dec. 16. 15:08
 3/10 anonim ***** válasza:
Doki. Valószínűleg fel ír vasat, és monuralt (vagy valami hasonló antibiotikumot).
2021. dec. 16. 15:25
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2021. dec. 16. 15:53
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem martoflert írt mindig, mert egy kicsit vérszegény vagyok. A másik vérképem már egész jó lett :)
2021. dec. 17. 14:07
 6/10 anonim válasza:
Mindenképpen kérj vizelet tenyésztést bármiféle antibiotikum bevétele előtt, mert csak úgy lehet célzottan kezelni, ha tudod melyik baktérium, esetleg több baktérium okozza. Tapasztalatból mondom, steril tartályba reggeli legelső pisit kell laborba vinni mert csak az ad hiteles adatot. Nehogy úgy járj mint én, hónapokig félrekezeltek...
2021. dec. 18. 18:59
 7/10 anonim ***** válasza:
Aki megkérte a labor vizsgálatot gondolom orvos volt.Tőle kell megkérdezni mi a teendő
2021. dec. 19. 09:15
 8/10 anonim ***** válasza:
kis felfázásra nem biztos, hogy kell antibiotikum. Esetleg valamilyen természetes összetevőket tartalmazó gyógyhatású készítményt kérj a patikában, amit terhesek is szedhetnek. Vannak gyógyteák is, amik jók erre.
2021. dec. 21. 12:32
 9/10 anonim válasza:
Persze.. nekem is azt mondták kis felfázás, megvettem minden sz@r étrendkiegészítőt ami erre van + gyógyteákat, kb 14 ezret egyből otthagytam a patikában aztán iszogattam urogint, tőzegáfonya, mire az lett a vége hogy vért pisiltem és ráment a bal vesémre. Nem ajánlom hogy otthon a teáktól még gyógynövényes kapszuláktól várd a csodát, mert ha nincs időben kezelve sokkal komolyabb lehet.. vesemedencegyulladás.
2021. dec. 21. 14:46
 10/10 A kérdező kommentje:
Annyit mondott az orvosom, hogy sok folyadék, esetleg kis tőzeg áfonyát igyak :)
2021. dec. 21. 17:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!