Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Dr.Hajnal Melinda Réka nőgyógy...

Dr.Hajnal Melinda Réka nőgyógyász mennyire jó orvos?

Figyelt kérdés
Jár valaki hozzá? Terhesség gondozásra szeretnék hozzá járni. Ultrahangot csinál? Esetleg ultrahang után képet is ad? Mennyi nála egy magánrendelés? Ahogy néztem az oldalát szimpatikusnak tűnt.
2022. jan. 3. 07:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szívesen!
2022. jan. 6. 10:01
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Borzalmas stílusa van. 100x kedvesebb ès szakmailag is elismertebb orvos van nála. Az első kislányomnál hozzá kerültem terhes gondozásra. De ott is hagytam. a férjem is úgy felhúzta magát hogy azt hittem ott a helybe kiüti 😄Azóta Kovács Róberthez járok és már a 2.kislányunk is nála fog születni😊Szóval én a magam részéről azt javaslom mindenki tartsa magát távol tőle!
2022. jún. 13. 19:15
 13/13 anonim válasza:
Bunkó nagyon! Nekem a műtétemet ugy elcseszte h fertőzést kaptam amiért magánba 200e ftot fizettem. Egy sintér. Aki teheti kerülje el
2022. okt. 4. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!