Mire köteles elengedni a főnököm?
A 12.heti genetikai vizsgálatra még elengedett szabi kiiras nélkül , mert elmondása szerint jofej volt, de most hogy még vannak szabijaim, úgy gondolja, ezekre írjam ki magam szabadságra. A cukorterhelés kötelező vizsgálat én úgy gondolom, tehát fél napra el kellene engedjen szerintem-nem helyben van, egy másik településen , mondtam is neki hogy délután visszamennék dolgozni. Végülis fél nap szabit írtunk, a másik fél napot meg kiveszem legközelebb, de ezt így tényleg megteheti, hogy szórakozik velem? Most hogy közeledik az időpont, úgy vettem észre, egyre bunkóbb velem. Nem akarom hogy kihasznaljanak. Ja hozzá tenném hogy munkaidőben múltkor két kolléga nőmet is elengedte piacolni, csak mert ők benyalósak.. Az mt.-t elolvastam, ezek alapjan én úgy gondolom ezekre nem kellene szabit kiírjak csak mi számit kötelezőnek akkor?
Nyilvan pl.a magán nőgyógyász esetén veszek ki szabit vagy munkaidon kívül egyeztetem le..
10es
Amúgy neki nem említettem az Mt-t, nem is koveteloztem, csak megkerdeztem, hogy anno hogyhogy elengedett akkor pl.a genetikai vizsgálatra.. Nameg tegyük hozzá, hogy terhesség ide vagy oda, egyes kollégákkal kivételez igencsak,de ezt már leirtam.
A feladatom is ugyanígy elvegzem, sőt többet is mint ilyenkor kéne, hogy a többieknek ne kelljen atadnia mjad az adott munkát, én vigyem végig. Ez is oké valahol persze. Csak olyan mintha nem hinne már el nekem semmit, meg úgy érzem, most kezd el szivozni velem, holott sosem volt ilyen.. Én úgy érzem nem adtam okot erre, de ha már most így áll hozzám, akkor majd adok neki okot és kereshet mást a feladatok elvégzésére
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!