Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Illik ilyet kérdezni a dokinak...

Illik ilyet kérdezni a dokinak? Tietek megkérdezte?

Figyelt kérdés

Megkérdezte, hogy terveztük-e?

Amúgy a kis manóval minden okés🤞🏼❤️

2021. okt. 9. 21:12
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Mi nem stimmel? Két leggyakrabban előforduló védekezési módot írtam le. Az orvos pedig biztosan nem mondott ilyen baromságot, lévén világosan le van írva a betegtajekoztatoban is, hogy 3 hétig FOLYAMATOSAN fenn kell hogy legyen.

Mondjuk felnőtt nőként ha engem zavarna szex közben, akkor más módszert használnék. De ugye nem vagyunk egyformák. A tény pedig meg mindig ugyanaz: "Ha nem tervezeted a gyereket, de terhes vagy akkor vagy nem védekeztél, vagy nem megfelelően. Ez egy tény." Te nem védekeztél megfelelően.

2021. okt. 10. 15:39
 22/23 A kérdező kommentje:

Figyelj, nem kell elhinned. Ezt mondta az orvos. Ha vennéd a fáradtságot és rákeresnél, látnád, hogy másnak is javasolták így. Ezen felül nem érdekel.

A magyarázkodást itt be is fejeztem

2021. okt. 10. 16:59
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőm például mikor mondta, hogy nem volt tervezett, akkor továbbkérdezték, hogy esetleg szedett-e gyógyszert védekezésképpen, mert az sem mindegy ám, hogy egy baba gyógyszer mellett fogan-e.
2021. okt. 20. 11:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!