"Örülünk" volt nekem is a kérdése, nyilván ha valaki azt mondja annyira nem, akkor ő sem lelkesen mutogatja tovább az ultrahangot, és beszél az esetleges abortuszról
2021. okt. 10. 09:06
12/23 anonim válasza:
Ez nem illedelem kérdése. Ha igent mondasz, akkor nem kérdezget tovább, hogy meg akarod-e tartani. Mindenkinél rákérdeznek így vagy úgy, de van doki, aki egyenesen csak neked szegezi a kérdést megtartod-e, az sokkal kellemetlenebb szerintem.
2021. okt. 10. 09:31
13/23 A kérdező kommentje:
A miénk nem volt tervezett, de örültünk. Megmondtuk neki, hogy tervezett. Mert mi köze hozzá.
2021. okt. 10. 11:37
14/23 anonim válasza:
Mi köze hozzá....Te alapból is ilyen bunko típus vagy, vagy csupán a terhesség hozta ki belőled a legrosszabbat?
Elhiszem, hogy ciki bevallani, hogy ket felnőtt ember nem volt képes rendesen védekezni, de az nem ahh orvos hibája, hanem a tietek.
2021. okt. 10. 11:46
15/23 anonim válasza:
Nálam nem kérdezte, de csak mert tudta, hogy szeretnénk. A terhesség előtti utolsó vizsgálaton ugyanis mondtam, hogy próbálkozunk, de nem sikerül, szóval jöttek volna a kivizsgálások. Így azt kérdezte: na, tehát sikerült?
2021. okt. 10. 12:41
16/23 anonim válasza:
Értsd meg, nem azért kérdezi, mert a szexuális életetekre kíváncsi, hanem mert kötelessége rákérdezni, hogy megtartod-e vagy sem, illetve ha nem tervezett volt és megtartod, sok tanácsot adhat, hogy miket kell esetlegesen "pótolnod". Vitaminok stb... Nekünk sem volt tervezett, csak egy év múlva akartunk kistesót, de becsúszott. Megmondtam a dokinak is mikor kérdezte, persze hozzátéve, hogy természetesen megtartjuk. Semmivel nem állt máshogy hozzá innentől, mint a fiam hoz, aki tervezett baba volt. Csak elmondta, mikre figyeljek oda. És de igen, van köze hozzá! Nem mindegy ki mennyire készült fel a terhességre.
2021. okt. 10. 12:42
17/23 anonim válasza:
8as! Azért az már kicsit túl sok kíváncsiskodás szerintem.
2021. okt. 10. 13:02
18/23 A kérdező kommentje:
Mi is elmondtuk, hogy nem szedtem(tünk) vitamint, de szerettük volna.
Amúgy tényleg szerettünk volna babát, csak nem pont most. De már örülünk.
14-es, te meg arról semmit sem tudsz hogy mi hogyan védekeztünk. A bunkó itt te vagy...
2021. okt. 10. 13:03
19/23 anonim válasza:
"...te meg arról semmit sem tudsz hogy mi hogyan védekeztünk. A bunkó itt te vagy..."
Valóban, nem tudok róla semmit. Avass be kérlek! Kiszakadt a gumi vagy nem hatott a fogamzasgatlo?
Nem, egyetlen szó nem volt bunkóság abban, amit írtam. Ha nem tervezeted a gyereket, de terhes vagy akkor vagy nem védekeztél, vagy nem megfelelően. Ez egy tény.
2021. okt. 10. 14:44
20/23 A kérdező kommentje:
‘Valóban nem tudok róla semmit’
Igen, pont ezért bunkóság. Nem ‘tény’. Ahogy az általad leírtak sem stimmelnek.
Hüvelygyűrűt használtam. Zavart minket aktus közben, kivettük. Az orvos szerint ki lehet venni. 3 órát kint lehet egy napon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!