Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Második trimeszterben a...

Második trimeszterben a haskeményedés okozhat problémát?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam a 20 hetes genetikai ultrahangon. Ahogy elkezdte a vizsgálatot az orvos, mondta, hogy keményedik a hasam. Én mondtam neki, hogy nem érzek semmit. Erre nem mondott semmit.

Bennem ez a haskeményedés még fel sem merült, mert bár amikor állok, akkor a hasam alja középen, ahol gondolom a méhem van jelenleg, tényleg keményebb egy kicsit mint a hasam felsőbb részei, de nem érzem hogy fájna, feszülne, húzódna. Ezt is csak most fedeztem fel, ahogy már elkezdtem figyelni meg tapogatni. Ha lefekszek a hátamra, akkor egyöntetűen puha mindenhol.

Lehet ebből probléma?

Normális ez így?

Már nagyon bánom, hogy nem kérdeztem meg az orvost, hogy hogy érti ezt…

Nagyon-nagyon ideges voltam a vizsgálat előtt, lehet hogy azért feszültem be?

2021. júl. 22. 18:26
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Sőt, ahogy most vissza emlékszem, ennél az utolsó mérésnél rendesen “bemászott” a hasam legaljába, és mondta is, hogy engedjem, lazítsam el a hasizmomat, hogy ne kelljen hüvelyi vizsgálatot végezni.

Akkor lehet, hogy ezt nézte.

2021. júl. 25. 17:33
 12/13 Lyoni ***** válasza:
Bocsi az offért. Ultrahangon csak azt látják hogyha éppen akkor keményedik vagy mondjuk azt is ha gyakran szokott?
2021. aug. 2. 11:22
 13/13 A kérdező kommentje:
Nem a géppel vette eszre a keményedést, hanem ahogy az UH fejjel hozzá ért, még be sem volt maga a gèp kapcsolva.
2021. aug. 2. 18:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!