Sztk alapon is megvizsgálnak mindent, ami fontos?
Idén lettem terhes és sose volt saját nőgyógyászom, én a kerületemhez tartozó éppen aktuálisan ráérő orvoshoz mentem mindig (általában csak rákszűrésre). Biztos van modernebb meg csilivilibb rendelő Budapesten, de az orvosok velem mindig korrektek voltak itt, így arra gondoltam nem járnék külön magán rendelésre csak sztkba, és a genetikai vizsgálatokra mennék el egy komolyabb laborba (pl istenhegyire). Szerintetek ez elég lesz? Nem a babán akarok spórolni, csak nem látom értelmét most orvost vadászni, tekintve, hogy a változások miatt egyelőre nem lehet fogadott orvos sem majd a szülésnél.
Aki nem járt magánrendelésre, annak is megnéztek minden fontos dolgot? Nem szeretném, hogy kimaradjon 1-2 fontos vizsgálat, mert sztk alapon "nem jár" vagy ilyesmi.

Nálunk pl az sztkban csak a vizsgálatra kell menni, uh az ambulancián van.
Fekszel az ágyon, veled szembe a plazma tv, és látod amit a doki a monitoron. Képet automatikusan adtak. A doktornő el is magyarázta mit lát, ez jó-e.
Igaz nem 20percig nézegettük a babát, csak kb 5...
Tb alapon

Én költözés miatt Pécsre fogok járni, még a 12. heti uh előtt vagyok, remélem rendesek lesznek. Eddig ahol laktunk kis városban, olyan bunkó beszólógatós orvos és asszisztens volt hogy inkább magánrendelésre jártam még az éves szűrésre is. És kivétel nélkül aki oda járt ismerősöm mindnek ez volt a véleménye. Nem értem miért kell egy orvosnak ilyennek lennie egy kiszolgáltatott helyzetben lévő emberrel? A bolti eladó se kiabál az emberekkel hogy gyorsabban pakoljon a szalagra, akkor a nőgyógyásznak se kéne bekiabálnia hogy gyorsabban öltözzön a nő.
Bocsánat hogy kicsit hosszú lett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!