Mi történt az elmúlt 20 évben a terhesség körül?
20 éve szültem az elsőt. Nyugodtan semmi hajcihő nem volt, vizsgálat is csak ami tényleg kell. Szóval örömmel nyugalomban vártuk a gyereket. Könnyű szűlésem volt, semmi beavatkozás.
Most újra gyermeket várok és tátom a szám h majd 3x annyi vizsgálatra akarnak küldeni. Folyamatos paráztatás, zsarolás... Olyan érzésem van h belém akarják beszélni hogy a terhesség valami nem is tudom milyen hatalmas veszélyes jaj állapot.
Mi történt, hogy ilyen felhajtás lett a terhesség? Értetlenkedek és csak nézek ki
a fejemből. De a babaholmik körül is, a gyermekgondozás, és az egész téma.
De jo neked.
Sajnos nekem nem ilyen jo a tapasztalatom 😔

38 vagyok csak. De akkor sem erzem indolkotnak a 3x annyi vizsgalatott.
Csak? 🙈 Attól hogy neked nem indokolt, szerencsére az orvosoknak az 35 (!) fölött. Nem véletlen.

Igen ezt vettem eszre en is. 😔
Soha nem szedtem hormonalis fogamzasgatlot. Ovszer, megszakitas es ismerem a testem 😁
Ha minden leletem normalis akkor miert kuld el ujra ??? Ezt magyarazd meg nekem!
Abszolute erteken belul vagyok nem hiztam sokat sot mondhatnam h alig. Aktiv eletet elek. Egeszsegesen etkezem. Semmilyen betegsegem nincs es a felmenoim kozott sem akad olyan ami veszelyezetsegre adna okot.
Es nem nem gondolnam h en dramatizalom tul a dolgot. Mar a dokinak is mondtam nem beteg vagyok csak varandos!

A régebbi terhesgondozásról nincs tapasztalatom, így erről nem tudok írni, de én a babák/ kisgyerekek (védőnői/ orvosi) gondozását is túl soknak érzem.
Minden 2. gyerekre rásütik, hogy sni, meg bth, pszichológus kell, ilyen allergia, amolyan. Régen mi volt... visszahúzódó a gyerek? Nem baj, ő ilyen. Nem olvas perfect előben? Majd fog másodikban. F*sik a tejtől? Akkor keveset igyon.
Biztos van jó oldala is, hogy jobban figyelnek, de én inkább hátrányát látom a környezetemben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!