Túl fogja élni?

Figyelt kérdés

31 hetes terhes vagyok. A babám kb 700g. A méretei alapján 4-5 hét lemaradásban van. A leleten még szerepel centrizált keringés,lepény eredetű lemaradás.

Annyira kétségbeestem, hogy semmit sem tudtam megkérdezni.

Mi lehet ennek a végkimenetele? Ezek mit jelentenek?

Valaki volt már hasonló helyzetben? Velük mi történt?

Teljesen össze vagyok zavarodva.

2020. máj. 22. 11:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/105 anonim ***** válasza:
Ezt most felejtsd el, hogy te vagy a hibás. Nem is értem ezt a logikát. Koraszülés létezik, mindig is volt és lesz, benne van a pakliban, általában nem az anyától függ. Nekem is koraszülöttem van, fogalmam sincs miért indult be előbb a szülés, nem tudja senki.
2020. jún. 4. 10:02
 42/105 A kérdező kommentje:

Persze tudom, mondja is mindenki. Csak nehéz.

De erős vagyok! Miatta muszáj, mivel ő is harcol, hogy mihamarabb itthon legyen :)

Esetleg abban tudnátok segíteni, hogy milyen fejlesztő játékokat vegyünk?

Vagy nincs ilyen külön speciális nekik? Már a kezdetektől mikor hazajön. Gondolom a kórházba úgyse vihetünk majd semmit ha nagyobb lesz.

2020. jún. 4. 15:04
 43/105 anonim ***** válasza:
100%
Egyelőre ne vegyetek semmit. Úgyis menetközben derül ki, hogy hogyan fog fejlődni, koraszülött utógondozásra pedig biztos kell majd járnotok, ha szüksége lesz fejlesztésre, az úgyis ki fog derülni, akkor esetleg célzottan be lehet szerezni, ami kell. Ilyen pici babakorban pedig teljesen felesleges bármilyen játék, nem tudnak még játszani.
2020. jún. 4. 15:56
 44/105 anonim ***** válasza:
100%
Sokáig nem tud még játszani, de nekem is jó volt a netet bújni a kórházban, ruhákat rendeltem neki főleg. Talán olyan 3 hónaposan kezdett játszani, a fejlesztő játékok nem igazán jöttek be, mert ha rizsszemeket teszel egy flakonba az is elszórakoztatja, az enyém jobban szerette a házi készítésűt, mint a méregdrága fejlesztő játékot. Dévényre jártunk babakorában, utána sok mindenre vittem, de csak a tsmt vált be.
2020. jún. 4. 17:33
 45/105 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Rsv oltás? Jókat olvastam róla. Mivel a 34.hét előtt született így megkapja ingyen.

Benedek egyébként a nővérkék kedvence lett :)

Benedek Ernő a teljes neve, elnevezték Teknőc Ernőnek🤣

Cumira is nagyon rákapott.

Mondták, hogy úgy szívta,hogy behorpadt a homloka 🤣

Lehet már ma elkezdik tornáztatni a kis száját.

Minden olyan jól alakul 🥰

2020. jún. 5. 09:22
 46/105 anonim ***** válasza:
Szia, hogy vagytok?
2020. jún. 9. 18:33
 47/105 A kérdező kommentje:

Szia!

Minden a legnagyobb rendben! :)

910g már

Hétfőtől kaphatja a tejemet is mivel elhagyom a szteroidot :)

Hoznánk már haza :)

Számoljuk vissza az időt nagyon.

Vasárnap már 3 hetes lesz. Repül az idő :)

2020. jún. 10. 22:23
 48/105 anonim ***** válasza:
Szuper hírek! Bent vagy még te is? Van koraszülött rooming-in?
2020. jún. 10. 23:33
 49/105 anonim ***** válasza:

De jó, kitartást! :)

Hány kg-mal enegedik most haza?

2020. jún. 11. 13:05
 50/105 A kérdező kommentje:

Napi 2 órát lehetünk bent vele sajnos :(

Engem 48 órán belül kidobtak a kórházból. De akkor se voltunk egy épületben. Én a nőiklinikán, ő pedig a gyerekklinikán.

De ha már szopizhat akkor 2 óránként mehetek hozzá. Akkor beköltözök anyaszállóra, ami pár emelettel fentebb van tőle.

Hát a hazaengedési súly.. Mindenki mást mond. Van aki 2.5kg mond, a másik 2300g, 2000g. Sőt volt aki azt mondta, hogy a 2kg-ot se kell elérni ha stabil az állapota.

Tehát fogalmam sincs, ezeket nővérek mondták.

Ma 945g. Mindennap dícsérik, hogy ő a legjobb baba, milyen nyugodt meg cuki

Hát nem rám ütött😂

2020. jún. 12. 00:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!