Túl fogja élni?
31 hetes terhes vagyok. A babám kb 700g. A méretei alapján 4-5 hét lemaradásban van. A leleten még szerepel centrizált keringés,lepény eredetű lemaradás.
Annyira kétségbeestem, hogy semmit sem tudtam megkérdezni.
Mi lehet ennek a végkimenetele? Ezek mit jelentenek?
Valaki volt már hasonló helyzetben? Velük mi történt?
Teljesen össze vagyok zavarodva.
Hihetetlen, hogy milyen erős baba. Eszik, de ugye szondán
Egyedül lélegzik. Hangja is van. Gyönyörű nagy szeme. Holnap beszéljük meg a Kenguruzást a védőnővel.
Napi 10 20 grammot hízik.
Annyira remélem, hogy max 5 hét és jöhet haza❤️❤️

Holnap kenguruzhatunk is❤️
Nagyon várom már
De kicsit félek is. Jó lesz neki rajtam? Nem fog sírni?

5 napos ma, ugye fogynak eleinte. 840el született a legutóbbi mérés alapján pedig 760g
De mondták, hogy mostmár hízásnak indul majd. Meg, hogy eleinte gyorsan sokat híznak
5 nap alatt 2 mili tejről már 7milire emelték az adagot is
Mindennap 1 milit emelnek
Remélem lassan a szonda is lekerül :)

Szia!
10 nap telt el, a szondán kívül már más nincs benne. Ma lekerült az infúzió is. A hízás is beindult.
Hamarosan gyógytornász fogja tornáztatni a kis száját, hogy mihamarabb tudjon cumisüvegből enni. Én sajnos nem adhatok neki tejet még mert visszajött a kiütés és emelni kell a szteroidon. Remélem ezt is el lehet felejteni nem sokára..
A lelki része borzalmasan nehéz. Az önhibáztatás. Hogy most miattam van bent a kórházban mivel nem tudtam neki mindent megadni...
De Benedek hatalmas harcos. Hihetetlen számomra, hogy ezt hogy?? Egy ekkora csöppség és ilyen erős ❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!