Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Létezik, hogy a 32 hetes...

Létezik, hogy a 32 hetes ultrahangot egy asszisztens fogja csinálni? Nem kell orvosnak látnia?

Figyelt kérdés
A ceglédi terhesgondozóba a múltkor adtak időpontot és beszélte a két asszisztens, hogy majd melyikőjük csinálja meg, mert egyik szabin lesz éppen akkor. Én akkor nem is kapcsoltam, azt hittem csak valami papírról beszélnek, de aztán leesett, hogy az ultrahangról van szó.
2013. aug. 5. 14:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Mindhárom terhességemnél MINDIG orvos csinálta az UH-ot. Én még nem hallottam olyasmiről, amit írtál, aztán ki tudja...
2013. aug. 5. 14:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy szonográfus volt? Ő ugyanis csinálhat ultrahangot, ki is értékelhet, ez nem genetikai, amit feltétlenül az orvosnak kell látnia.
2013. aug. 5. 14:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálunk is szonográfus csinálta mindegyik terhességem összes UH_ját, ha volt doki ott, akkor is. A doki csak értékelt.
2013. aug. 7. 17:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, végül kiderült, hogy szonográfus volt a hölgy! De mikor kész lett átnézte a doki is az eredmény.
2013. aug. 8. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!