Ha nem volt orvosom (vizsgálatok, uh, semmi) akkor hogyan zajlik a szülés? Hogyan kezelik az anyukát az orvosok?
Figyelt kérdés
2020. jan. 5. 14:25
21/39 anonim válasza:
Mert szerinted kint nem fognak rátok szállni ha már veszélyeztetitek a gyereket? :-D
22/39 anonim válasza:
Ellátnak aztán kész. A terhesgondozás nem kötelező. A védőnőnek szólnak.
23/39 anonim válasza:
Most komolyan, mi van, ha a kérdező mondjuk Svájcban élt a terhességevodején, aztán valamiboknál fogva mégis itt akarvszülni?
24/39 A kérdező kommentje:
Nem Svájcban, de tényleg nem Magyarországon.
2020. jan. 5. 17:59
25/39 anonim válasza:
Akkor az ottani papírokat kérik utolsó előtti
Nem adnak személyit a gyereknek
Nem viheti ki az országból ha veszélyezteti
A terhesgondozás nem az anyának, hanem a gyereknek szól.
Az egyik ismerősöm örökbefogadott babája pont így került hozzá.anyuka távozhatott a kórházból, baba maradt
26/39 anonim válasza:
Ha külföldön voltál sokáig, akkor is alap lett volna ezeket megcsinálni.
Mégis mit gondoltál, mit csináltál eddig?
27/39 anonim válasza:
Ez remélem csak kamu kérdés... 🤦
28/39 anonim válasza:
Én is külföldön voltam terhes, kb semmi olyan vizsgálat nincs mint otthon. Párszor kellett csak orvoshoz menni, uh-ra is fizetni kellett és nem volt megszabva, hogy mikor megyek, végül otthon született meg a baba és "gondozatlan" terhességként kezelték...
29/39 anonim válasza:
15ös: EGY kenetvételem volt egész terhesség alatt. Amikor megállapította a terhességet a magándoki.
30/39 anonim válasza:
Engem csak au foglalkoztat, hogy miért nem mentél vizsgálatokra? Ha netán beteg a baba, akkor is megtartod, és ezt tudtad akkor is, amikor 12.hetesen eszedbe aem jutott elmenni vizsgálatra? Kicsit irigyellek, hogy nem vagy aggódós, én kb mindenen parázok. A gyerek nemét sem tudod???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!