Járhatok mindig ugyanahhoz a nőgyógyászhoz, akkor is ha nem fogadom fel saját orvosnak? Körülbelül mennyibe kerülnek a terhesség során a különböző vizsgálatok? Adtatok vagy terveztek adni a szülés után hálapénzt? Ha igen mennyit?
ha az sztkba mész, akkor ingyen van, 12. héten lehet kérni fizetős vizsgálatokat, az egyik 12, a másik 20e. Tavaly nekem legalábbis annyi volt. Én a 12e-t kértem mert semmi kockázati tényezőnk nem volt. A végén csak akkor "kell" pénzt adni, ha felfogadod. Ha nem, akkor meg meglátod, de akkor sem kell. Csak ha úgy érzed. Ügyeletesnek ha nagyon elégedett voltam én 30-40et adnék, de ez teljesen tőled függ.
Járhatsz persze mindig ugyan ahhoz, mindig arra a napra kérsz időpontot mikor ő rendel :)
Nálam ez egy kicsit bonyolult.
Mert ha én nem fogadom meg a dokit akihez amúgy járok magánba akkor nem szülhetek ott abban a kórházban ahol ő van mert helyileg nem oda tartozom.
De ha ez nem lenne akkor sztem miért is ne lehetne? Bár valahogy azért ha az egész terhesgondozast nála csinalod lehet evidensnek gondolja majd, h nála szülsz.
Ha sztk alapon mész akkor meg nem. Valóban. Akkorra kérsz időpontot amikor ő rendel.
Az pedig ingyenes.
Amúgy magánba változó. Én spec 10ezret fizetek alkalmanként. 4hetente járok.
Ezen kívül én most csináltattam meg a down kor vizsgálatot. Ez 17ezer ft volt.
Lesz a 19.héten, 30 és 38.héten. Nem kötelező. De ém megyek. Ez 11-12 ezer ft.
A szülés 120ezer.
Kb ennyi:)
Járhatsz, de nem várhatod el tőle, hogy ő vezesse le a szulesedet, ha erre nem kerted fel.
Nekem havi 12e volt.
Adtam, igen. 120e
En is ebben a dilemmaban vagyok, nem a magandokimnal akarok szulni de hozza jarok terhesgondozasra.
Nekem 11 ezer egy uh/terhesgondozas
35 ezer lesz a kombinalt teszt a 12.heten, azaz jovoheten.
Meg nem tudom, hogy fogadok vagy csak beesek zgyeletre.. kiderul majd :)
11+5 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!