Szülés után a kórházban a 3 nap alatt amíg bent vagyunk egész nap velem lehet a baba a vizsgálatok idejét kivéve?
A kórházat írd le! Itt olvastam, van olyan hogy a fürdetés is anyukájé, máshol a csecsemősök dolga.
Én Nyíregyházán szültem és rooming in szobában voltam. Fürödni elvitték, visit a szobában volt, vizsgálatokra vitték el egyedül. Vagy szoptattam vagy pihentem vagy a többi anyukával beszéltem. Nagyon sokat volt mellen a baba. Nem jöttek ellenőrízgetni csak visitkor meg váltáskor de akkor se ellenőrízni, hanem átadni egymásnak a dolgokat (reggel-este).
A sima szobákban meg 3 óránként viszik a babákat szoptatni és ennyi, kint vannak a csecsemősöknél.
Korháztol függ, nálunk kint lehetett,éjjelre beadtam császáros voltam m mindáromszor.
Az elsö babánk kint volt velem éjjel is,Péterfyben..de az nem volt jo,halálosan fáradtan mentünk haza,sokkal jobb volt vidéken a másik kettönél,hogy éjjel bevitték őket.
Nappal kint voltak velem,szoptattam,néztem őket. Ők még főleg alszanak olyankor,nagyon kevés sírás van.
Nálunk látogato nem jöhetett be ugyhogy 2x jött a férjem délelött délután vele sétátam olyankor.
Eltelik az a pár nap gyorsan,pihenéssel,babázással...
Mi utoljára 5 napot voltunk bent,mert pici besárgult...
Az volt nehezebb mikor kék fénybe tették, és csak 3 oránként kaptam meg 20 percre..az uncsi volt...
6-os nagyon jól leírta!
Általában veled lehet a baba, de ha nem vip (családi, egy ágyas vagy melyik kórház hogy hívja) szobában vagy nem mehet be apuka. Nyilván a szobatárs és annak babája miatt. Végülis érthető, hogy olyankor nem igazán idegenekkel akar találkozni senkisem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!