Szülés után a kórházban mellettem maradhat a baba egész idő alatt?
Lehet, hogy buta kérdés, nézzétek el nekem, ha hülyeséget kérdezek, de még most kezdtünk csak el a gyermekvállalásról beszélgetni otthon. És felmerült ez a kérdés. Még nagyon az elején, a mérlegelés és a tanulás fázisában járunk csak.
Nem tudom, ez hol hogyan szokás manapság, de ha megszületett a kisbabám, szeretném, ha már a kórházban is mellettem lenne egész végig, a nap 24 órájában, és nem idegen emberek között. Ez általános dolog? Vagy csak a magánklinikákon létezik ilyesmi?
Én Miskolcon szültem, ott is így van, de őszintén, kicsit megbántam, hogy ilyenben akartam szülni. A következőt szerintem nem ilyen helyen fogom.
1, Annyira rosszul voltam a szülés után, hogy iszonyatosan nehezen tudtam ellátni, 20 óra vajúdás után aludtam volna legalább pár órát, amire nem volt lehetőségem.
2, Az én kisfiam lényegében átaludta az éjszakát és napközben is sokat, úgyhogy tőle akár még pihenhettem volna is, de a szobatársamé átsírta az összes éjszakát, és olyan idegbetegként jöttem ki a kórházból és maradtam itthon egyedül, hogy az nem igaz. Szóval én megbántam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!